Notícies de Ray a bu'ray ... rayhaber.com està en línia ...

rayhaber Anglès
rayhaber Anglès

El nostre nou lloc de notícies on podeu trobar notícies sobre sistemes ferroviaris rayhaber.com està en línia. Podreu seguir les ofertes del nostre lloc web on podeu seguir tot tipus de novetats sobre el sistema ferroviari a la plataforma nacional i internacional. 1 desembre Comença la prova de prova a 2011 RAYHABERpretén ser el número u del sector amb un contingut que s’enriqueix amb cada dia que passa.


El primer ministre Erdogan va anunciar els plans per portar trens d’alta velocitat a la ciutat de 2023 per 29 i va prometre construir 10 mil quilòmetres de ferrocarrils durant aquest període. 45 és tot el que busqueu en aquesta gran indústria que està previst invertir mil milions de dòlars RAYHABERTrobareu.

Inici del judici al desembre RAYHABERA finals d’aquest mes, les notícies actuals del sector, els sistemes de transport ferroviari i les empreses, classificades per tipus de sistema de ferrocarrils de notícies de notícies, sistemes ferroviaris, incloent tota la informació que busqueu, es publicaran amb contingut enriquit amb mapes i vídeos.

Amb la nostra revista, que es preveu imprimir i distribuir com a publicació periòdica el març del proper any, la nostra xarxa de publicacions s'ampliarà.

Més d’un miler d’empreses 2 que operen en aquest camp a casa ia l’estranger s’indexaran al nostre lloc web. Si voleu promocionar la vostra empresa amb més eficàcia, poseu-vos en contacte amb nosaltres.Sigues el primer a comentar

Yorumlar