Els guàrdies de seguretat es converteixen en campions del torneig de futbol del metro d'Ankara

Els agents de seguretat es van convertir en els campions del torneig de futbol del metro d'Ankara: el "Torneig de futbol de primavera tradicional 2013" del metro d'Ankara va acabar amb el campionat de la Direcció de Seguretat d'aquest any, després de partits emocionants.
L'emoció futbolística es va viure a Metro, el vehicle de transport públic més segur i ràpid de la capital. El personal que treballava a la part invisible del Metro va deixar el cansament i l'estrès laboral al camp verd amb els equips que van formar a partir de les seves unitats, i van tenir una dolça competició en els partits entre ells. La benvinguda, en què l'equip format en 12 direccions diferents que serveixen en 8 estacions i seus diferents a Ankara, des de seguretat fins a negocis, manteniment de carreteres i vehicles, neteja, tècnics fins a assumptes financers i administratius, van competir ferotgement en 32 competicions diferents. tant per als empleats com per als empleats que eren els seus companys d'equip, va oferir moments divertits i competitius. En el torneig, on es van celebrar partits semblants a la lliga professional, es van viure competicions dolces entre unitats de metro i entretinguts banquets de futbol, ​​la Direcció d'Empreses va quedar en segon lloc i la Direcció d'Afers Financers i Administratius va quedar tercera.
VA MARCAR 32 GOLS EN 217 PARTITS
El màxim golejador del torneig, que es va celebrar a l'estil de la lliga, en el qual es van anotar un total de 217 gols i en el partit final, la Direcció de Seguretat va derrotar a la Direcció d'Empresa amb un marcador de 4-0 i es va convertir en campió, va ser Eyüp. Karal, el futbolista de l'equip campió, amb 13 gols aquest any, com l'any anterior. .
Al final del torneig, que va ser testimoni d'una ferotge competència als camps de futbol entre els companys que treballen braçat a braç durant el dia per assegurar-se que els metro ofereixen un servei complet, el cap del departament de sistemes ferroviaris d'EGO, Kemal Temiz i el director en cap del metro d'Ankara, Rahmi Akdoğan, van donar el copes als equips guanyadors.
El “Torneig de Futbol Tradicional”, que s'organitza cada any per alleujar l'estrès laboral dels treballadors, augmentar la seva motivació i garantir la unitat de les unitats amb el poder aglutinador de l'esport, ha acabat aquest any amb il·lusió i amistat.