La Copa Internacional Sarikamis ha finalitzat

La International Sarıkamış Cup ha arribat a la seva fi: s'han completat les curses de copes organitzades a Erzurum per la Federació Turca d'Esquí amb la participació de 10 atletes de 63 països.

La "Copa Internacional Sarıkamış", organitzada per la Federació Turca d'Esquí amb la participació de 10 atletes de 63 països, va arribar a la seva fi.

El segon dia del torneig organitzat al Palandoken Ski Center, es van celebrar curses en la categoria d'eslàlom. L'últim dia de les curses on els atletes van competir per classificar-se, el turc Tuğba Daşdemir va quedar primer, İrem Önder va ser el segon i l'atleta iranià Forough Abasi va quedar tercer.

En masculí, l'Iran Hossein Shemshaki Saveh va guanyar el primer lloc, Nikos Bonou de Grècia va ocupar el segon lloc i l'atleta iraniana Porya Shemshaki Saveh va quedar tercera. En l'acte celebrat a l'Hotel Xanadu, es van lliurar medalles als millors atletes per part de la federació.

El coordinador general de la Federació d'Esquí de Turquia, Ömer Analı, va afirmar que les competicions van durar dos dies i que Turquia va aconseguir un gran èxit tant en homes com en dones.

Subratllant que l'equip nacional augmenta el seu èxit cada dia que passa, Analı va afegir que aquestes competicions continuaran durant tota la temporada.