Akut Snow Sports tanca amb èxit la temporada d'esquí

Akut Snow Sports tanca la temporada amb èxit a la branca d'esquí: Federació Turca d'Esquí K1 i lligues K2 categories d'edat sub12-14, les competicions de la 3a etapa, que són les darreres competicions de la temporada, del 14 al 15 de març de 2015, amb la participació d'uns 250 atletes, Erzurum Palandöken / Xanadu Snowwhite Ski Center i es va celebrar al Circuit Polat Renaissance Olympia.

Competint sota el patrocini de transport de Pegasus Airlines, l'Akut Sports Club va participar en aquestes competicions amb un total de 3 atletes, 7 de la filial d'Istanbul, 4 de la filial de Kocaeli i 12 de la sucursal d'Ankara.

En les disciplines d'eslàlom gegant i eslàlom, a les categories sub2, on es fan dos descensos en dos dies, i a les categories sub2, on es fa un descens, Akut Skiers va guanyar 14 or i 12 bronze a les curses de la lliga K1 la primera jornada. , 1 d'or i 1 de plata a les curses de la lliga K2, i 2 d'or a les curses de la lliga K1 la segona jornada. En guanyar 1 plata, 1 medalles de bronze i 1 d'or a la lliga K2, van mantenir la seva primera posició en el rànquing amb 2 medalles en total.

En el repartiment final de medalles, l'Akut Sports Club va completar la temporada en la posició de lideratge amb 1 medalles d'or, 2014 de plata, 15 de bronze a la lliga K15 la temporada 11-15, i 2 medalles d'or i 20 de plata a la lliga K7, amb un total de 68 medalles en ambdues lligues. Esportistes que van rebre medalles: