Càrrecs per telefèric de Batumi Fets a 100

Telefèric de batumi
Telefèric de batumi

Tarifes de telefèric de Batumi en percentatge 100 Sender: Batumi des del mar fins a l'altura del metre 250 s'estén la muntanya d'Anuria i 2586 metres de longitud; Les tarifes de telefonia de Batumi construïdes per una empresa austríaca Doppelmayr s'han incrementat en 2016% des de 100. Les quotes, que abans eren 5 Lari, s'han incrementat a 10 Lari. No obstant això; No hi ha cap canvi en els preus dels estudiants menors de 3 Lari, nens menors de 10 anys, no hi ha cap càrrec per als nens menors de 10 anys. El sistema de telefonia operat per Agro té gòndoles cobertes de 10, cadascuna de les quals té una capacitat de 2 i que pot transportar passatgers 3 per hora. D’altra banda, a l’estiu, que és el període turístic, els salaris nocturns s’apliquen en els horaris diürns de 8.

Quant a Levent Ozen
Cada any, el sector ferroviari d'alta velocitat, el líder europeu en la creixent Turquia. Les inversions en ferrocarrils, que prenen aquesta velocitat dels trens d’alta velocitat, continuen augmentant. A més, amb les inversions realitzades per al transport a la ciutat, les estrelles de moltes de les nostres empreses fan que la producció interna brilli. Està orgullós de que la producció del tren nacional de trens d’alta velocitat turca s’hagi iniciat, a més de tramvies locals, ferrocarrils lleugers i empreses del metro. Estem molt contents d’estar en aquesta taula orgullosa.