Es va fer una declaració sobre l’accident de metro a Izmir (vídeo)

Es va fer una declaració sobre l’accident de metro a Esmirna: un dels vagons de metro a Esmirna va ser anul·lat. Alguns passatgers van resultar ferits al vagó bolcat.
El metro d’Esmirna aquest matí, un cotxe ple de passatgers va caure en l’accident. Alguns passatgers van resultar ferits durant l’accident. Es va afirmar que el vagó va ser derrocat com a conseqüència del lliscament d'un contenidor de càrrega.
METRO ÉS COMPLET DE CIUTADANS QUE VEGEN A TREBALLAR
L’accident es va produir a l’estació regional del metro. El metro, que està ple de ciutadans que van a treballar al matí, va partir de Fahrettin Altay. Quan va arribar a l'estació regional, un contenidor va derrocar els rails durant la càrrega a la zona d’emmagatzematge adjacent i va colpejar el vagó del metro. Alguns passatgers van resultar ferits al vagó bolcat.
Segons els informes preliminars, ningú va ser assassinat o ferit greument a l’accident. Lleugerament ferits, els socorristes van ser traslladats a l’Hospital de facultats de medicina de la Universitat d’Ege.
Tractats ferits
El gerent general de İzmir Metro, Sönmez Alev, va dir que una grua portadora al parc de contenidors al costat de l'estació regional va deixar el contenidor dins de la línia a 07.50 mentre passava el tren de metro. Flame afirmant que el primer vagó del metro que va cap a la ruta de direcció Evka-3 amb l'impacte del contenidor es va estavellar, va dir: Els nostres equips mèdics van realitzar tractaments ambulatoris. Els passatgers evacuats. Altres estacions de metro de Fahrettin Altay van arribar a l'estació industrial. Des d’aquí, vam transportar els nostres passatgers a Evka-3 i Bornova per autobusos ESHOT. Eliminarem el vagó de rastrejar després que la policia acabi de treballar sobre l'incident. Per evitar la interrupció del transport, vam començar a operar des de 08.30 en una sola línia. "

Licitacions actuals del ferrocarril

Sal 10

Trànsit del Golf

Rang 9 @ 08: 00 - Rang 11 @ 17: 00

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar