Russos per competir a la Copa del Món de Snowboard a Erciyes

Els russos competiran a la Copa del Món de Snowboard a Erciyes: La selecció nacional d'esquí de Rússia participarà a la Copa del Món de Snowboard, que se celebrarà dissabte a la muntanya d'Erciyes, amb una delegació formada per 22 atletes masculins i femenins.

Erciyes Inc. El president del Consell d'Administració, Murat Cahit Cıngı, va dir que les curses de la Copa Mundial d'esquí de surf de neu, per a les quals s'han completat els preparatius, seran vistes per 1 milions de persones al món en directe. Cıngı va afirmar que 50 esquiadors masculins i 40 dones esquiadores participaran al campionat i que el grup més gran entre 22 països és Rússia amb 22 atletes. Va dir: "Una vegada més, ha quedat clar que l'esport significa amistat, pau i germanor. "Veurem atletes russos entre nosaltres a la final de la Copa del Món celebrada a Eslovènia i Itàlia aquesta temporada", va dir.

Tots els preparatius abans de la Copa del Món de surf de neu de la Federació Internacional d'Esquí (FIS), que dissabte se celebrarà al mont Erciyes a Kayseri, els han dut a terme avui el president de la Federació d'esquí de Turquia, Erol Yarar, l'alcalde del municipi metropolità de Kayseri, Mustafa Çelik, Erciyes A.Ş. President de la Junta Directiva Dr. Va ser revisat a la reunió preliminar celebrada per Murat Cahid Cıngı, el director de cursa de la FIS Peter Krogoll, el president de l'agència Playmeker Kerem Mutlu i el delegat tècnic de Fis Victor Krstevski.