Els equips de neteja Estram continuen treballant

El sistema de rail lleuger Eskişehir Estram continua amb la seva neteja i manteniment treballant regularment en baranes i parades de tramvia.

Estram, que actua amb la visió d’oferir un servei de transport públic segur, còmode, net, econòmic i còmode a la gent d’Eksişehir, continua la seva tasca de neteja als carrils i parades a la ruta del tramvia per tal que els ciutadans puguin viatjar en un entorn higiènic.

Els equips de neteja Estram que utilitzen el vehicle de buidatge hidrostàtic per netejar els rails, treballar al matí i al vespre com a rutina escombren el ferrocarril, netejar els vidres, la recollida de deixalles continua funcionant.

Licitacions actuals del ferrocarril

Per 05

Fira i conferència AusRAIL Plus

Rang 3 @ 08: 00 - Rang 5 @ 17: 00
Per 05

Festival Mundial del Ferrocarril

Rang 3 @ 08: 00 - Rang 5 @ 17: 00

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar