Estram es preocupa per la higiene

Eskişehir Metropolitan Municipality realitza regularment neteja de tramvia cada dia perquè els ciutadans puguin viatjar amb tranquil·litat. El tramvia 33, que compleix el servei de transport públic d’Eskişehir, es neteja cada vespre entre les hores 22.00 i 06.00 i es prepara per als vols del dia següent.

Cada dia es fa un treball minuciós cada vespre per tal de permetre als ciutadans viatjar en un entorn higiènic pels tramvies preferits per la mitjana de mil mil persones. El tramvia 120, que opera en una línia separada de 7, es porta a una neteja detallada al Centre de manteniment d’Estram després de completar els seus temps de viatge. El personal rellevant neteja tots els punts del tramvia i es prepara a l’endemà.

Els oficials del Municipi Metropolità van declarar que a 2017 es van transportar aproximadament 42 milions de passatgers, "Estram va començar a servir al desembre de 2004 i va portar prop de 440 milions de passatgers en aquest procés. Donem molta importància a la neteja de l’interior i exterior del vehicle per tal que els nostres ciutadans puguin viatjar en un entorn saludable i higiènic. Un cop finalitzades les rutes, els nostres equips realitzen un minuciós treball de neteja de tots els tramvies fins a 06.00 al matí. Asma, bronquitis, com els ciutadans que tenen la malaltia amb molta cura per utilitzar els productes de neteja que utilitzem, va dir.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar