Els funcionaris d’Estram no obren els ulls per als passatgers il·legals

Els equips de policia de la Municipalitat Eskişehir i els oficials d'Estram continuen les inspeccions per evitar l'ús il·legal de bitllets per a aquells que prefereixen viatjar amb tramvia en transport públic.

La policia municipal de 10, empleats d'Estram de 4, un total de persones de 14, són inspeccionats cada dia a la línia de tramvia 7. En les auditories, tant els que passen sense comprar entrades ni els que utilitzen targetes personalitzades pertanyents a altres persones estan subjectes a procediments penals. D'acord amb la clàusula 5000 5326 de la Llei de faltes negatives 32, la multa 1 Turkish Lira es dedueix segons l'import determinat en l'any 2018 per a aquells que viatgin sense comprar entrades en les sancions que es determinin pel delicte de "Comportament d'Emre". La targeta Eskisehir determina que una targeta gratuïta o amb descompte pertany a una altra persona estigui presa pels equips policials de Göze.

Els funcionaris d'Estram van declarar que la línia de tramvia 7 també es va inspeccionar durant les hores de treball, i que els controls i les hores es van determinar en funció de la planificació diària. A 2017, les persones de 715 estaven subjectes a procediments penals i les targetes de crèdit sense contacte també van ser identificades com a transicions.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar