Ministeri anuncia les restes històriques que es troben a l'estació de Haydarpaşa da Notícies no reflecteixen la veritat Bakanlık

Ministeri de Transports i Infraestructures, la premsa, el treball de restauració L'estació de tren de Haydarpasa no reflecteix el fet que les ruïnes històriques, relíquies del treball de restauració no tenen res a fer.


A la declaració del Ministeri de Transports i Infraestructures, les carreteres de connexió entre l'estació de tren de Söğütlüçeşme-Haydarpaşa són realitzades per la Direcció General d'Inversions d'Infraestructures (AYGM) del Ministeri.Halkalı S'ha inclòs al projecte Devam Improvement of Suburban Lines esi i els estudis continuen.

En la declaració, s’ha enregistrat el següent: bağlantı Les ruïnes històriques de la premsa han sorgit durant les obres de construcció d’aquestes carreteres de connexió i no tenen res a veure amb la restauració de l’edifici Haydarpaşa Gar. L'àrea en què es desenvolupa el treball del Ministeri està inclosa a l’Àrea SIT d'Habitatge i Històric Haydarpaşa. Per aquest motiu, el projecte es realitza sota la supervisió de la Direcció dels Museus Arqueològics d'Istanbul, d'acord amb les decisions del Consell per a la Protecció dels Béns Culturals i Naturals.Sigues el primer a comentar

Yorumlar