Finalitzada la Sakarya MTB Cup

La sèrie de marató de la Copa Internacional de BTT de BTT va finalitzar amb les curses celebrades a Sunflower Cycling Valley. Timofei Ivanov en 88 quilòmetres masculí d'elit i Yovana Sırnagoratz en 65 quilòmetres femenins d'elit van guanyar la medalla d'or. Bayraktar va dir: "M'agradaria donar les gràcies a tota la gent de Sakarya que va mostrar interès en el campionat".

Sakarya MTB Cup International Marathon Series Elite Women and Men Race, organitzada sota els auspicis de la Presidència i acollida pel municipi metropolità de Sakarya, es va celebrar a la vall de ciclisme de gira-sol. Elite Men va pedalar a la marató de 88 quilòmetres i Elite Women a la marató de 65 quilòmetres. Amb les curses celebrades en 2 categories, es va acabar el festival ciclista de dos dies.

noves organitzacions
En declaracions sobre les curses de marató i les curses que es van celebrar ahir, Orhan Bayraktar, cap del Departament de Joventut i Serveis Esportius, va dir: "M'agradaria donar les gràcies als nostres conciutadans de Sakarya. No ens van deixar sols en aquest dia de calor. Vull donar les gràcies a tots els que van preparar la Vall de Ciclisme Girasol per a les curses i van contribuir a l'organització. Hem assegurat que 30 atletes d'uns 150 països del món passen una estona agradable a la nostra ciutat. Esperem reunir-nos en moltes més organitzacions, gràcies a tothom”.

S'han donat a conèixer els noms de la tribuna
El ciclista rus Timofei Ivanov, que va completar primer la cursa de marató masculina de 88 km de la Sakarya MTB Cup Elite, va guanyar la medalla d'or; Yovana Sırnagoratz va guanyar la medalla d'or a les curses de 65 km femenins d'elit. Després de l'entrega del premi, es va perforar un pou d'aigua per arribar a 15 mil persones a l'Àfrica com a part del projecte de responsabilitat social.