La Direcció General de l'EGO continua entrenaments en servei

el servei general de l'ego continua formant-se
el servei general de l'ego continua formant-se

La Direcció General de l'EGO continua la formació continuada per augmentar la motivació del personal de la institució, oferir un servei de millor qualitat als ciutadans i augmentar la competència del personal en el marc del seu treball.

Alcalde d'Ankara. El Dr. Els entrenaments de capacitat institucional recolzats i encoratjats per Mustafa TUNA i el gerent general de EGO, Balamir GÜNDOĞDU, permeten al personal proporcionar un servei més ràpid, de millor qualitat i més eficient.

Amb el suport de l'Associació de Municipis de Turquia, "Acadèmia Municipal" abast, motivació i treball en equip per al personal de servei EGO en el camp de la Salut i Seguretat en el Treball, se'ls dóna capacitació en aplicacions de neteja segurs i saludables. 1 dels entrenaments que es donaran en dos termes. Període 05-08 novembre 2018, 2. El període 12-15 tindrà lloc a Nevşehir des de novembre.

En l'àmbit de l'educació El Dr. Ünsal SIĞRI discutirà temes com el desenvolupament de relacions directiu-personal, el concepte de seguretat i salut laboral, auditories i obligacions de la unitat de seguretat i salut laboral, ordenació del lloc de treball, pràctiques de neteja segures i saludables.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar