Campió d'exportació d'automoció per 13a vegada

campió d'exportació d'automoció per 13a vegada
campió d'exportació d'automoció per 13a vegada

Subratllant que la indústria de l'automòbil va acabar el 2018 com a campiona d'exportació, Alper Kanca, president de l'Associació de Fabricants de Subministraments de Vehicles (TAYSAD), va dir: "La indústria de l'automòbil, amb exportacions de 31 milions 568 milions de dòlars, té una quota del 19 per cent del exportacions totals del país; va acabar l'any com a campió d'exportació per 13è any consecutiu. Amb 10 milions i 850 milions de dòlars, el 34 per cent de les exportacions realitzades pel sector de l'automoció turc consistien en la indústria de subministrament”.

En assenyalar que les exportacions de Turquia van arribar als 2018 milions de 168 milions de dòlars en total el 88, Kanca va dir: "Segons les dades de l'Assemblea d'Exportadors Turcs, les exportacions del nostre país van augmentar un 2018 per cent el 7 en comparació amb l'any anterior i van ascendir a 168 milions. 88 milions de dòlars. En aquest període, les exportacions de la indústria de l'automòbil van augmentar un 11 per cent i van assolir el nivell de 31 milions 568 milions de dòlars. La nostra indústria de subministrament, en canvi, va assolir una exportació de 12 milions 10 milions de dòlars augmentant un 850 per cent respecte a l'any anterior”.

"L'exportació més alta torna a ser a Alemanya"

En assenyalar que Alemanya és el mercat més important de la indústria de subministrament d'automoció, Kanca va dir: "Segons les dades de l'Associació d'Exportadors de la Indústria de l'Automòbil d'Uludağ, Alemanya també va ocupar el primer lloc en les exportacions del nostre sector aquest any. El 2018, vam realitzar 4 milions 752 milions de dòlars d'exportacions d'automòbils a Alemanya, un augment del 9 per cent en comparació amb l'any anterior. Mentre que les nostres exportacions a països com França, Espanya, Bèlgica i Eslovènia van augmentar, les nostres exportacions als EUA i l'Iran van disminuir.

Kanca va dir que les capacitats actuals dels membres de TAYSAD se centraran principalment en les exportacions aquest any, va dir: "Preveiem que les exportacions del nostre sector arribaran als 2019 milions de dòlars el 32. Aquest any, com a indústria de subministrament, dirigirem principalment les nostres capacitats existents a les exportacions".

"Constricció en la producció i les vendes"

Afirmant que hi va haver una contracció de la producció i les vendes el 2018, Kanca va dir: "Les xifres de realització de la producció encara no s'han anunciat, però la nostra estimació és que les xifres de producció de 2018 seran a nivell d'5 milió 1 mil amb una disminució de aproximadament un 560% respecte l'any anterior. Segons les dades de l'Associació de distribuïdors d'automòbils, les xifres de vendes, que van ser de 2017 mil el 956, van disminuir un 2018 per cent el 35 fins als 621 mil. El 2019, esperem que la nostra producció estigui al nivell d'1 milió 480 mil unitats i que les vendes siguin al nivell de 550 mil unitats.

Afirmant que les exportacions fan somriure a la gent malgrat la caiguda de la producció i les vendes, Kanca va dir: "Segons les dades de l'Associació de la indústria de l'automòbil, la xifra d'exportació de la indústria de l'automòbil, que va ser de 2017 milions de dòlars el 28,5, va augmentar un 2018 per cent el 11 i va assolir 31,5 milions de dòlars. A la indústria del subministrament d'automoció, ha augmentat les seves exportacions un 12 per cent en comparació amb l'any anterior i ha arribat als 10 milions 850 milions.

"La indústria està esperant incentius que aportin avantatges de costos"

En assenyalar que els costos de l'electricitat i el gas natural, que es troben entre les partides de despesa més importants de la producció industrial, han augmentat significativament en els darrers dos anys, Kanca va dir: “Per últim, l'augment del salari mínim s'ha afegit a l'augment del nostre despeses de producció. Com en tots els sectors, el sector de l'automoció també es veurà afectat per aquests increments. Esperem que s'ampliïn els incentius existents en el conjunt del sector o s'ofereixin nous incentius al sector de l'automoció, campió ininterromput de l'exportació durant 2 anys i locomotora del sector, per tal de reduir l'impacte de l'augment de costos. ”

"Hi va haver un augment significatiu de l'electricitat i el gas natural en TL i euros"

En assenyalar que van examinar els preus de l'electricitat i el gas natural reflectits a les empreses ubicades a la Zona Industrial organitzada de TAYSAD, Kanca va dir: "Hi ha un augment del 2017 per cent sobre la base de TL i del 2018 per cent sobre la base d'euros en el cost de l'electricitat entre gener de 71 i desembre 13. En el mateix període, hi va haver un augment del 85 per cent en els costos del gas natural en base a TL i un 22 per cent en base a euros", va dir.

"Vas dir que una dona no pot ser industrial?"

Yalçın Paslı, coordinadora de relacions amb el client de Tezmaksan, membre de TAYSAD, va dir: "No vas dir que una dona no pot ser industrial?" També esmentant el seu llibre, Kanca, "Paslı havia signat anteriorment dos llibres anomenats "Vides modelades per tornejat", en els quals també incloïa les històries d'industrials. No limitada a aquestes, Paslı ara fa una altra sorpresa per a la indústria turca i explica l'aventura de les dones com a industrials. Va publicar un llibre anomenat Amb aquest llibre, Paslı va donar la resposta a una pregunta que es veu amb recel a la societat. També hi ha industrials femenines de gran èxit... Com a TAYSAD, veiem el llibre com una tasca de responsabilitat social molt important i exitosa per tal d'animar especialment els estudiants de batxillerat i oferir-los models a seguir".

Günceleme: 11/01/2019 11:23

Anuncis similars

Sigues el primer a comentar

deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.


*