Va finalitzar la cursa de BTT Velo Alanya

Cursa de BTT Velo Alanya

La cursa de bicicleta de muntanya Velo Alanya, organitzada per Alanya, va acabar a l'estació d'investigació forestal d'İncekum amb la participació de 70 atletes.

durant 4 dies; La UCI Mountain Bike Race Against Time es va celebrar a 4.2 quilòmetres, la UCI Mountain Bike Race Point to Point a 44.7 quilòmetres, la UCI Mountain Bike Race Marathon a 63.3 quilòmetres i la UCI Mountain Bike Race Marathon a 61.2 quilòmetres.

Azize Bekar va quedar primer en dones joves en les curses de l'últim dia. Nicole Rasvan Juganaru es va convertir en la primera en la categoria d'edat Màster 30, Mustafa Şirin va ser la segona i Akın Kılıç va ser la tercera. Iryna Popova va ser primera a Elite Kadis, Tatsiana Soupel va ser segona i Viktoria Kırsanova va ser tercera. En masculí Elit, el primer lloc va ser Dimitrios Antoniadis, el segon va ser Volodymyr Kozlovskyy i el tercer va ser Ruslan Boredskiy. Els guardons van ser lliurats als guanyadors pels organitzadors de la cursa i els àrbitres.