Preferits no difícils a Çankaya

Cankayada Favorits No és difícil

La quarta etapa del Campionat de Turquia d'escalada 2019, organitzada per Ankara Automobile Sports Club a Çankaya en memòria del desaparegut rallyista Hasan Kalaycı, es va completar amb una organització reeixida.

6 km. A la cursa, que es va córrer en 3 sortides en una llarga pista d'asfalt, Çağlar Ünüvar va guanyar el primer lloc de la categoria 2 amb el seu Opel Astra GSI, mentre que Nizamettin Kaynak, córrer amb un Fiat Palio Kit Car en nom de BC Vision Motorsport, va arribar. en segon lloc i Ramazan Ekiz, córrer amb un Fiat Palio en nom de GP Garage My Team, va guanyar el tercer lloc.

A la Categoria 3, que va ser una lluita entre Renault Sport Clios, Refik Bozkurt d'Ankara va aconseguir convertir-se en el nom més ràpid del dia, mentre que Ayhan Germirli, competint amb BC Vision Motorsport, va quedar segon i Erdal Etyemez va quedar tercer. , que va ser testimoni de la lluita de dos cotxes, Mitsubishi Lancer EVO Emin Cem Yalın, que va competir en nom de GP Garage My Team amb IX, va guanyar el primer lloc i el premi al "millor temps". El premi "Millor equip" de la cursa, on Tuğrul Köselenen va quedar segon a la categoria 4 amb el seu Seat Leon Supercopa, va ser per a GP Garage My Team.

Els guardons dels atletes guanyadors van ser lliurats per Tuna Kalaycı, la dona i copilot del campió de ral·lis turc de 1980 Hasan Kalaycı d'Ankara, que va perdre la vida en un tràgic accident de trànsit, i els funcionaris de l'ANOK.