Els Istanbulites corrien a Üsküdar sense trànsit

Els Istanbulites circulen a uskudar sense trànsit

Esdeveniment "Estic corrent Istanbul" organitzat pel municipi metropolità d'Istanbul, "T'agradaria córrer en un Üsküdar sense trànsit?" Es va fer amb l'eslògan. Dos mil Istanbulites van competir ferotgement per arribar al seu destí en l'esdeveniment, que també va ser condimentat per ciutadans amb discapacitat. Mestan Turhan va guanyar la categoria masculina i Damla Çelik va guanyar la categoria femenina.

Avui s'ha celebrat a Üsküdar la segona cursa de la sèrie 'I'm Running Istanbul' organitzada per Spor Istanbul, una filial del municipi metropolità d'Istanbul. "Vols córrer en un Üsküdar sense trànsit?" Aproximadament dos mil habitants d'Istanbul van córrer en un Üsküdar sense vehicles i sense trànsit a l'esdeveniment, que es va celebrar amb l'eslògan i va afegir color per corredors discapacitats. L'alcalde d'Üsküdar, Hilmi Türkmen, el director de Joventut i Esports del municipi metropolità d'Istanbul, Ayhan Kep, i el director general adjunt de Spor Istanbul, Yusuf Önen, també van assistir a l'esdeveniment.

A la cursa de xips celebrada en una pista de 10 quilòmetres a la costa d'Üsküdar, Mestan Turhan va quedar primer en la categoria de classificació general masculina amb un temps de 31:41, Aykut Taşdemir va quedar segon amb un temps de 32:10, i Abdullah Tuğluk va quedar segon. tercer amb un temps de 32:15 completat.

En la Categoria de Classificació General Femenina, Damla Çelik va ser la primera corredora a arribar a la meta amb un temps de 38:36 minuts. Mentre que Elif Mert va quedar segon amb un temps de 40:20 minuts, Emine Baydilli va acabar la carrera en tercer lloc amb un temps de 43:28 minuts.

L'esdeveniment, on els istanbulites van competir i va tenir un diumenge colorit, va començar amb exercicis de respiració i exercicis d'escalfament. L'acte, amenitzat amb DJ Performance, va finalitzar amb l'entrega de premis.

CONTINUARÀ DURANT L'ANY

La sèrie 'I'm Running Istanbul' d'enguany constarà de 5 etapes, una de les quals és una etapa especial. La primera cursa de la temporada 4 "I'm Running Istanbul" es va celebrar al març amb una etapa especial el Dia Internacional de la Dona. Carreres després de l'etapa Üsküdar; Continuarà durant tot l'any amb la Caddebostan Stage, la Bakırköy Stage i la Bebek Stage, que és l'última cursa de la sèrie.

LA PRIMERA EXCURSIÓ ES VA FET EL 2016

El projecte 'I'm Running Istanbul' té com a objectiu fomentar la participació en curses de carretera a Turquia, especialment la Marató d'Istanbul i la Mitja Marató d'Istanbul, per organitzar curses alternatives per als participants de curses de carretera, per oferir curses en sèrie als corredors i per adaptar els principiants a curts. -curses de distància.Es va implantar l'any 2016.

Les curses que es corren en pistes de 10 km es mesuren mitjançant xips electrònics de cronometratge. En cadascuna de les curses, els guanyadors són recompensats amb diversos obsequis i es lliura una medalla a part dissenyada especialment. Els corredors que completin les 4 sèries de curses combinaran les seves medalles i completaran la medalla "I'm Running Istanbul".