Els treballadors ferroviaris francesos abandonen la seva feina contra la reforma de les pensions

Els treballadors ferroviaris francesos van deixar la reforma de les pensions
Els treballadors ferroviaris francesos van deixar la reforma de les pensions

Els treballadors ferroviaris francesos que es van oposar a la reforma que el govern vol aplicar en la llei de pensions han deixat la feina. Com a conseqüència de l’acció dels empleats, es van produir interrupcions en el servei de trens.


A França, els treballadors ferroviaris van abandonar la reforma que el govern pretén reduir, com la depreciació de la jubilació i la retirada gradual de l'edat de jubilació de 62 a 64. Els empleats que van deixar la feina amb la crida del sindicat general de treballadors CGT i del sindicat ferroviari South Ray Sud, al qual formen part els treballadors del ferrocarril, van protestar contra la reforma del govern de París.

Arran de les protestes, alguns trens interurbans i serveis de metro no es van poder realitzar. L’ús d’eines especials perquè els ciutadans puguin viatjar amb l’anunci de la vaga amb antelació ha provocat el bloqueig del trànsit.Sigues el primer a comentar

Yorumlar