L’aeroport de Gaziantep 29 s’obrirà a l’octubre 2020

L’aeroport de gaziantep s’obrirà a l’octubre
L’aeroport de gaziantep s’obrirà a l’octubre

Director general de DHMİ i president del consell Hüseyin Keskin, 29 octubre 2020'de tenia previst obrir-se a l'aeroport de Gaziantep, es va examinar la nova construcció de la terminal.

El director general de DHMİ Hüseyin Keskin va utilitzar les següents declaracions després del seu examen a l’aeroport de Gaziantep: iz Estem a Gaziantep per examinar la construcció de l’aeroport. Si Déu afavoreix, 29 octubre Celebrarem el nostre Dia de la República aquí a 2020 i obrirem el nostre nou edifici terminal. El nostre meravellós edifici terminal continua augmentant. Hi haurà un aparcament interior per a vehicles 2.500 i un edifici terminal d’aproximadament 70.000 m2. Tindrem la manxa de la pista, la passarel·la i el pont on els avions amb ales més grans poden operar a ple rendiment Espero que al cap d’un any, com a director d’una administració que compleixi allò que promet, no promet, Déu ens beneeixi per obrir aquest treball amb el nostre ministre i el seu governador. ”

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar