Marmaray 365 Mil passatgers al dia, 15 juliol Martyrs Bridge 156 Mil vehicles es beneficien al dia

marmaraydan mil passatgers al mes de juliol, màrtirs koprusunden mil vehicles diaris
marmaraydan mil passatgers al mes de juliol, màrtirs koprusunden mil vehicles diaris

365 Mil passatgers al dia des de Marmaray, 15 Mil carros al dia des del pont dels màrtirs El ministre Turhan va participar a la primera sèrie de conferències "Converses sobre la ciutat i el dret" organitzada per la Facultat de Dret de la Universitat Fatih Sultan Mehmet Vakıf, a la sala de conferències del campus d'Haliç.

En la seva presentació titulada Istanbul Istanbul en termes de polítiques de transport burades, Turhan va afirmar que les necessitats de transport de les persones es basen en temps molt antics.

En els últims anys, sobretot després de la història republicana, un ràpid creixement demogràfic a Istanbul, una urbanització i una estructuració irregulars van sorgir Turhan, no obstant això, els serveis d’infraestructura no planificats també van portar problemes a la vida quotidiana de les persones.

Nüfus La població d'Istanbul ha augmentat per sobre del pis 12 "

Turhan va dir que un dels problemes més importants del món modern són els problemes de transport. “Per això, els països donen una importància especial a aquestes qüestions. Estan intentant superar el problema amb les polítiques de transport. Les metròpolis, en canvi, es troben al capdavant d’on els problemes de transport arriben a nivells dolorosos. Com que Istanbul és una de les metròpolis més importants del món amb una població superior als 15 milions, ha estat un dels temes prioritaris de les polítiques de transport.

Turhan va assenyalar que el principal problema del transport a Istanbul és l’augment de la població de la ciutat sobre el pis 70 malgrat l’augment del pis 3-4 el darrer any 12. A més, quan a la velocitat creixent de plataformes industrials i comercials basades a Istanbul a la regió, la situació empitjora. De fet, amb la visió visionària, la preparació de la infraestructura necessària es va fer a temps i les polítiques de transport pont no haurien estat experimentades avui.

"15 Juliol. El nombre de vehicles que passen pel pont dels Màrtirs en un dia 156 mil"

Turhan va recordar que el problema de trànsit d'Istanbul va ser objecte de notícies de 45 anys enrere i va continuar de la manera següent:

“La població de la ciutat era de 4 milions. Aleshores, 26 passava mil vehicles pel pont del Bòsfor i els ciutadans es queixaven de passar més de 1 hores en trànsit mentre viatjaven d'un lloc a un altre. Com ja sabeu, aleshores teníem persones competents i responsables que tenien opinions diferents sobre si s’havia de construir o no aquest pont. Fa uns anys 40-50, el problema de trànsit a Istanbul era el tema de la notícia en el sentit que sonava la campana d'alarma. Tanmateix, no es van adoptar mesures en aquest sentit. Actualment, la població de la ciutat és de prop de 16 milions. El nombre de vehicles matriculats és d’uns 4 milions 200 milers i encara no ha arribat al punt de saturació. 15, que es diu avui, és el nombre de vehicles que passen pel pont dels màrtirs en un dia. En el moment de l'obertura, actualment hi passaven 156 mil vehicles. Si sol·liciteu la capacitat real del pont, quan el valorem segons la classe de servei, és una classe de servei. Capacitat de densitat fluïda en el trànsit de mil miliaris Però ara mateix, la mitjana de 26 mil vehicles passa per aquest pont al dia. "

Mümkün Com hem fet recentment, és possible prevenir el problema del trànsit i reduir-ne l’impacte ”

En assenyalar que aquesta situació afecta negativament el transport, Turhan va dir:

Unuz Veu que les instal·lacions d’infraestructura que han passat pels nostres altres ponts i que les administracions locals van ser planificades i reunides en el passat per tractar el problema del transport a Istanbul els darrers anys i que van ser construïdes per facilitar el trànsit entre les dues bandes del Bòsfor. Hem posat en servei com a autopista el pont Fatih Sultan Mehmet, el túnel d'Eurasia i el pont Yimuz Sultan Selim. "

Destacant la importància dels megaprojectes implementats recentment a Istanbul, el ministre Turhan va dir, için Avui, no és possible solucionar el problema completament, però és possible prevenir l'augment del problema exponencialment i disminuir-ne els efectes. Això inclou sociologia, economia, tecnologia, infraestructures culturals i situacions legals. Per tant, ens trobem davant de problemes tan complicats i polifacètics. Quan parlem de polítiques de transport d’Istanbul, hauríem de tenir en compte totes aquestes qüestions. Sobretot s’han d’evitar els plantejaments populistes. Aquests enfocaments són contraris a la naturalesa i l’esperit de les polítiques de transport. Faràs negocis, faràs un projecte, gestionaràs un projecte, donaràs servei. "

Turhan va dir que la taxa de propietat del vehicle augmentarà amb el pas del temps i que hi haurà més vehicles i carreteres a les carreteres, per la qual cosa es necessiten nous sistemes d’infraestructura de transport a Istanbul i s’haurien de planificar sobretot tenint en compte l’estructura i la textura existents de la ciutat.

"La mitjana de 365 mil passatgers es beneficia diàriament de Marmaray"

El ministre Turhan va declarar que continuen projectes importants per a Istanbul i va concloure les seves paraules de la manera següent:

Carregant ...

Uz Treballem intensament i amb diligència per portar la infraestructura de transport d’Istanbul a una posició digna de la seva glòria, mida i potencial amb els projectes realitzats, en curs i objectiu. Marmaray, que es va posar en servei en l’aniversari 90 de la creació de la nostra República, va ser un dels anells més importants d’aquests. Mentre que el sistema de transport Marmaray 5,5 ha estat prestant servei a la parada durant l'any, 5 ha començat a servir amb la parada a 43 i la mitjana de milers de passatgers 365 es beneficia de aquest servei.

Carregant ...

Calendari de licitació del ferrocarril actual

S 15

Anunci de licitació: Servei del personal

Novembre 15 @ 14: 00 - 15: 00
organitzadors: TCDD
444 8 233
S 15

Anunci de licitació: Bridge Works

Novembre 15 @ 14: 00 - 15: 00
organitzadors: TCDD
444 8 233
S 15

Anunci de licitació: Bridge Works

Novembre 15 @ 14: 00 - 15: 00
organitzadors: TCDD
444 8 233
Sobre Levent Elmastaş
RayHaber editor

Sigues el primer a comentar

Yorumlar