Completat la construcció de la carretera de bicicletes al carrer Istanbul

El carrer d'Istanbul es va obrir al servei de senders per a bicicletes
El carrer d'Istanbul es va obrir al servei de senders per a bicicletes

S'ha obert el servei de carreteres en bicicleta al carrer d'Istanbul; Els treballs a la carretera de bicicletes, que ja fa temps que s’han construït, s’han acabat. Després del procés de pintura i l’eliminació de les barreres metàl·liques a la vorera de la carretera, es va obrir la via de la bicicleta als ciutadans. Va utilitzar més els vianants que els ciclistes de la bicicleta.

L’agenda de Düzce fa temps que es dedica a la ruta de la bicicleta, oberta a l’ús actual. Els ciclistes van començar a utilitzar la carretera oberta amb l’eliminació de les barreres metàl·liques després de pintar. Notícies de referència els equips van demanar als ciutadans la pista de la bicicleta oberta. El públic es va mostrar satisfet amb la ruta de la bicicleta, mentre que els ciclistes es queixaven que els vianants solen utilitzar la via.

Ciutadans satisfets amb l’obertura de senders amb bici

Oldu La supressió de les barreres va ser molt bona ” M'alegro que el camí de la bicicleta estigui obert. L’eliminació de les barreres va ser molt bona. El tramvia que hi havia abans no serveix per a res. La nostra gent no utilitzava el tramvia. En va, es va fer una despesa fent el tramvia. Ara era millor tenir el camí en bicicleta. Els vianants utilitzen el camí de la bicicleta a causa de la vorera estreta. Seria millor que la vorera fos una mica més ampla. Però no s'ha d'utilitzar. És millor si cadascú pren el seu propi camí. A Düzce hi ha moltes bicicletes. Hem d’utilitzar una mica més de manera conscient la ruta de la bicicleta.

“Aplicació bonica i tardana” És massa tard per fer-ho. Però l’únic problema aquí és que els vehicles no han de permetre aparcar. Els autobusos municipals es veuen obligats a creuar la carretera. Tenen problemes per fer caure la gent. Els ciutadans amb discapacitat tenen problemes per baixar dels autobusos. Molt ben pensat el camí per a bicicletes separa el camí per a vianants. L’alcalde Faruk Özlü va pensar molt bé traient l’aparcament aquí. Ens veiem obligats a peu. Serà millor ara. Una aplicació tardana. Els vianants utilitzen el camí de la bicicleta es deu a la vorera estreta. Quan el camí de la bicicleta és una mica ampli el paviment és una mica estret, els ciutadans utilitzen el camí per a bicicletes, però no l’han d’utilitzar.

"Tant de bo hagués estat sempre tancat" La carretera es va obrir i es va tancar. Abans de treure el tramvia ara era el camí de la bicicleta. M'agradaria que estigués sempre tancat. Preferiria tenir la carretera tancada. Quan es va tancar la carretera, la gent caminava com volia. Ara tenen els seus fills a tot arreu.

"Aquest lloc no és el camí de senderisme" M’alegro que es construís el carril bici. Utilitzo aquest camí amb la meva bicicleta, però la gent ve davant meu. Vull que la gent tingui una mica més de compte. Cadascú ha d’utilitzar el seu propi camí. Quan la gent salta al nostre davant, ens fem culpables. No es tracta d'una passarel·la. El municipi va construir aquest lloc per a ciclistes.

"Vull que els vianants utilitzin les voreres" Estic content amb el camí de la bicicleta. Vull que els vianants utilitzin les voreres. Van camí. Després d’haver-nos caigut, l’esdeveniment surt. Normalment hi ha gent que corre a la carretera. Quan ens enxampen, som culpables. Volem que sigui una mica més curós que els vianants.

"La gent s'enfada amb nosaltres" La gent no està acostumada a aquells que van en bicicleta. Per això la gent s’enfada amb nosaltres. Una dona acaba de enfadar-nos amb nosaltres ara que van sortir. Els ciutadans corren a la carretera. Aquest no és un camí de desplaçament, és un camí en bicicleta. Volem que la gent respecti els que circulen amb bicicleta.

Licitacions actuals del ferrocarril

Sal 10

Trànsit del Golf

Rang 9 @ 08: 00 - Rang 11 @ 17: 00

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar