La carretera de formigó de qualitat de l'aeroport es va construir a Trabzon

Es va construir una carretera de formigó de qualitat a l’aeroport als altiplans
Es va construir una carretera de formigó de qualitat a l’aeroport als altiplans

La carretera de formigó de qualitat de l'aeroport va ser construïda cap a les terres altes de Trabzon; Trabzon Metropolitan Municipality continua amb les seves activitats dins del projecte del Projecte Yesilyol, que té com a objectiu connectar les terres altes del mar negre oriental.

La construcció d'una carretera de formigó de 11 km va ser realitzada per Erikbeli-Kadırga Plateau Road pel departament de manteniment i reparació de la construcció de carreteres metropolitanes amb el sistema utilitzat per al formigó dels aeroports. També es va construir 4'er metres d'ample de doble via per la carretera.

DONEM IMPORTÀNCIA ESPECIAL A LA QUALITAT

L’alcalde del Municipi Metropolità de Trabzon, Murat Zorluoğlu, va fer una declaració sobre el tema i va afirmar que donen especial importància a la qualitat en totes les seves obres. Zorluoğlu va declarar que han establert un servei de llarga durada realitzant obres de qualitat i permanents, önce Ens vam adonar en primer lloc de l'expansió i la construcció de murs de contenció a la carretera de l'altiplà Tonya-Erikbeli-Kadırga. Ara hem dut a terme els treballs de formigó de carreteres connectant un aparell especial per acabar amb el sistema utilitzat en el formigó dels aeroports. Hem inclòs la construcció de la part restant de 11 km de la carretera on hem finalitzat les obres del tram 3 km, per completar el següent període.

Afirmant que continuen les seves activitats amb el finançament proporcionat per l'Administració de desenvolupament regional del Projecte del Mar Negre de l'Est (DOKAP) i les oportunitats financeres del municipi major, l'alcalde Zorluoğlu va concloure les seves paraules de la següent manera: és un projecte molt seriós per al desenvolupament. No obrim noves carreteres dins de les fronteres de Trabzon dins de l’àmbit de Yesilyol, reconstruïm les vies altes existents d’acord amb les normes. A més de la carretera de l'altiplà de Tonya-Erikbeli-Kadırga, la carretera Çaykara Limonsuyu i la carretera de Maçka, 49 km de Maçka-Ocaklı-Lişer Plateau-Şolma Plateau-Işıklar Road que comença des de Maçka i finalitza a Işıklar Barri d'Akçaabat. continuem. Continuarem treballant amb 2020 i 2021. "

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar