Turquia Geòrgia Construcció de Ferrocarrils

GEORGIA la construcció de el ferrocarril de gall dindi
GEORGIA la construcció de el ferrocarril de gall dindi

Turquia Geòrgia la construcció de la construcció de l'ferrocarril; El nostre objectiu és reactivar la històrica Ruta de la Seda proporcionant una connexió ferroviària ininterrompuda entre el nostre país i Geòrgia, l'Azerbaidjan i les repúbliques turques de l'Àsia central i així desenvolupar la cooperació econòmica i cultural entre els països.

La longitud de la línia de ferrocarril al nostre país és de 79 km i la de Geòrgia és de 29 km. Turquia-Geòrgia (Kars-Ahilkelek) es va iniciar l'any 2008 la construcció de la línia de ferrocarril; Les obres de renovació de la secció Ahılkelek-Baku es van completar simultàniament i l'operació del motor dièsel va ser l'única línia de la història de 30.10.2017 amb la participació del president Recep Eayyip Erdoğan.

Quan es posa en funcionament la línia; 1 tindrà capacitat per transportar milions de passatgers i 6,5 milions de tones de mercaderies. A finals de l'any, 2034; S'arribarà a la capacitat de càrrega de 3 Millions de passatgers i 17 Millions de tones.

●● Longitud total del túnel: 18,193 km

●● Longitud total del túnel de perforació: 6,752 km.
(Peces 4) (completat)

●● Longitud total del túnel obert i tancat: 11,441 km.

●● Longitud total del viaducte: 555 m.

●● Poc total de desviament: 103 Peces (Culvert: 69 Peces, Pas subterrani: 28, Superpass: 6)

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar