Informe de la Junta de Sanitat del personal enginyer de trens i ferrocarrils

Informe del comitè sanitari de la missió de seguretat de tècnics i enginyers de trens
Informe del comitè sanitari de la missió de seguretat de tècnics i enginyers de trens

Informe de la Junta de Salut de personal enginyer de trens i ferrocarrils; Es va anunciar l'informe de la Junta de Salut del Ministeri de Salut, departament de pràctiques de la seguretat social, enginyer de trens i ferrocarrils de seguretat crítica.

L’anunci va ser el següent; El Reglament sobre mecanismes de trens de tren i el Reglament de drets crítics sobre seguretat ferroviària es van actualitzar i publicar al Butlletí Oficial amb data 18.05.2019 i numerat 30778. Per als membres ocupats pel Reglament d’enginyers de trens i el Reglament de deures crítics de seguretat ferroviària, és obligatori obtenir un informe del comitè sanitari d’hospitals estatals de ple dret i hospitals universitaris de propietat estatal, en cas de malalties d’emergència o per motius d’operació.

Els criteris de salut a prendre com a base en els informes del comitè sanitari s’expliquen a l’annex Condicions de seguretat i salut requerides per a l’obtenció del permís de conduir del tren i a l’annex 1 Reglament de drets crítics de seguretat ferroviària annex-1.

No obstant això, quan es van avaluar els resultats dels informes, es va comprovar que hi havia inconsistències en el diagnòstic i la decisió en els informes i no es van omplir els camps a complir. Per tant, va ser profitós recordar el problema als proveïdors de serveis de salut.

1- Els informes de salut de les persones que realitzen tasques crítiques de seguretat ferroviària o ferroviària seran emesos pels consells sanitaris de les instal·lacions sanitàries autoritzades a l’annex.

2- L’informe del consell inclou la signatura d’ulls, otorinolaringologia, medicina interna, neurologia, cirurgia general, psiquiatria, ortopèdia i traumatologia, metges de cardiologia.

3- Cada metge de la branca decidirà d’acord amb els criteris sanitaris especificats en les condicions de salut requerides per l’obtenció de la llicència d’enginyer de tren 1 i l’annex 1 Reglament de tasques crítiques de seguretat ferroviària annex annex XNUMX als criteris de seguretat en els empleats que busquen deures crítics de salut.

4- L’informe identificarà clarament el diagnòstic i la decisió. La decisió es prendrà d’acord amb el diagnòstic.
a) La decisió basada en imatges, resultats de laboratori i resultats de l’examen físic s’escriuran a la secció pertinent.
b) A l'informe del consell mèdic; S'ha d'incloure informació sobre el resultat de la prova o audiometria (audició), informació sobre l'examen d'ulls, la frase "Entrenar com a entrenador", empleats crítics de seguretat "(A) o (B) buluncs del grup.

5- Informes annexos a la Directiva sobre procediments i principis d’informes sanitaris Annex-4 notifica l’estat. Es prepararà d’acord amb el format de l’informe de la junta sanitària.

Per al text complet de l’anunci Cliqueu aquí

Informe de la Junta Sanitària sobre instal·lacions sanitàries autoritzades Cliqueu aquí

Calendari de licitació del ferrocarril actual

Cts 23

RayHaber8 El seu aniversari!

Novembre 23
organitzadors: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Avís de licitació: Es comprarà el combustible 145.000 LT

Novembre 25 @ 10: 00 - 11: 00
organitzadors: TCDD
444 8 233
Sal 26

Anunci de licitació: Servei de seguretat privada

Novembre 26 @ 10: 00 - 11: 00
organitzadors: TCDD
444 8 233

Cerca de notícies de ferrocarril

Sobre Levent Elmastaş
RayHaber editor

Com 1

  1. els ferrocarrils "les tasques més crítiques", que no és cert. Makinistlik és la tasca més trencada.

Yorumlar