Entrenament en taxi turístic que es va iniciar a Kayseri

La formació de taxi per a turistes va començar a Kayseride
La formació de taxi per a turistes va començar a Kayseride

Erciyes A.Ş., filial del municipi metropolità de Kayseri. i el programa de formació başla de Dostu Tourist Friendly Taxi s'ha iniciat en el marc del protocol signat entre el Ministeri de Cultura i Turisme i la cambra de conductors.

Erciyes A.Ş., filial del municipi metropolità de Kayseri. i el programa de formació İl Tourist Friendly Taxi eğitim s’ha iniciat en el marc del protocol signat entre la Direcció Provincial de Cultura i Turisme i la Cambra de Conductors. Els botiguers de taxis 100 van participar en el programa de formació que va començar a la Sala d'Actes del Municipi Metropolità.

Parlant a l’obertura del programa d’entrenament del Taxi turístic de Dostu ”, Erciyes A.Ş. President del Consell Va dir que Murat Cahid Cıngı, Kayseri ha començat a convertir-se en una ciutat turística. En aquest moment, Cıngı va afirmar que els turistes vénen a Kayseri amb vols directes, "El turisme és un sector molt important que dóna suport al desenvolupament regional. El nostre país s’ha convertit en un país turístic mundial. Som el país 6 amb el major nombre de turistes del món. Erciyes s’ha convertit en un dels centres turístics més importants del món amb les inversions del nostre municipi metropolità. En aquesta fase, avancem per millorar els serveis d’allotjament, restaurant, trasllat i transport. Estem treballant per maximitzar la vostra contribució al turisme de la nostra ciutat. Kayseri, 5-10 es trobaran en un lloc molt diferent després d’anys. 5 20-30 mil turistes visitaran aquesta ciutat al mateix temps després de l'any. Al respecte, volem que no ens deixin preparar ”.

El director provincial de cultura i turisme, Suker Dursun, va destacar la importància de la primera impressió. Dursun va afirmar que els taxistes seran els primers a conèixer el turista. En aquest sentit, volem que en primer lloc coneguis els punts destacats dels nostres valors turístics a Kayseri ..

Ali Ates, el president de la cambra de conductors i automòbils, va dir que cada taxista era un guia turístic. Ali Ates, coneixen la importància del tema i van dir que mostren la sensibilitat necessària.

Després dels discursos inaugurals, professor de la Facultat de Turisme de la Universitat d'Erciyes. Nihat Çeşmeci i historiador de l'art Hamdi Oktay van donar formació als taxistes.

Licitacions actuals del ferrocarril

Sal 10

Trànsit del Golf

Rang 9 @ 08: 00 - Rang 11 @ 17: 00

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar