YOLDER Desembarcament del departament de manteniment de TCDD

cuidar
cuidar

YOLDER Aterratge del departament de manteniment de TCDD; El cap del departament de manteniment de TCDD, Ersoy Ankara, vicepresidents Mehmet Soner Baş, Ali Öztürk, Sr. Uğur Açıkgöz, gerents de sucursals i gestors de serveis van visitar YOLDER a Izmir.

L'Associació de Solidaritat i Assistència per al Personal de Manteniment de Ferrocarrils (YOLDER) va acollir per primera vegada a la seva història anual el cap d'un departament de manteniment. Només Ersoy, cap del departament de manteniment, que va partir amb Ankara amb el seu equip per visitar YOLDER, va acollir Ankara amb molts membres del Consell d'Administració de YOLDER. 10 al TCDD 3.Region Centre de Cultura i Arts Novembre 9 Dissabte, cap del departament de manteniment, Ersoy Ankara, vicepresidents Sr. Ali Ozturk, Sr. Mehmet Soner Bas i Sr. Ugur Acikgoz, gerents de la sucursal Kadir Okesli, Ismail Arac, Muhittin Güneş, gerents de serveis de la regió 2019 de TCDD, Teksin Came, Yaşar Diclelioğlu, Mahmut Civan, Sr. Ali Ekber Demirbilek, Sr. Ahmet Sabancı, Sr. Selçuk Özafacan, van assistir a la reunió. A la reunió es van debatre els objectius del departament de manteniment i el paper que jugarà YOLDER per assolir aquests objectius.

Ersoy Ankara, que va iniciar la seva intervenció, afirmant que està molt satisfet d'estar a Esmirna i va agrair el Consell d'Administració de YOLDER per haver creat aquesta oportunitat: "En primer lloc, voldria commemorar el desaparegut president Özden Polat. Quan vaig venir aquí, vaig portar la felicitació i els millors desitjos del nostre director general Ali İhsan Uygun. YOLDER no és una associació normal i és molt important per a nosaltres. També volíem visitar el Centre d’Associació i mostrar-vos quina importància teniu per a nosaltres. Hem de reclamar a YOLDER. Crec que el nombre de membres hauria d’augmentar encara més, perquè el nostre despatx necessita bases, instruments poderosos per reforçar-se i mantenir-se. Un d’aquests instruments és YOLDER ”.

Dient que va deixar 28 any enrere a la família TCDD va començar a treballar com a agrimensor de carreteres, però els problemes no van canviar, el senyor Ankara va continuar: visió visyon, projectes i suport d’aquests projectes per resoldre els problemes. Actualment tenim aquestes oportunitats i cal aprofitar bé aquesta oportunitat històrica. Des de la descripció de llocs de treball, les necessitats de formació, les comandes generals fins al Line Maintenance Concept, hem començat a realitzar estudis que aconseguiran resultats ràpidament. Volem que YOLDER participi activament en aquest procés juntament amb els seus membres. Vull que tots els nostres empleats tornin a casa sense cap problema. La nostra professió també és la nostra vida. Necessitem una mica d’energia per ser més feliços en la nostra feina i per tant en la nostra vida. Crec que si estem junts, tindrem dies més feliços si creem aquesta energia junts. "

S’OPERARÀ L’EXAMEN DE RISTA DE DUTY

El Sr. Ersoy Ankara, afirmant que han presentat la sol·licitud al Departament de Recursos Humans per a la transició dels agents de manteniment i reparació de la línia al departament de vigilància viària i que segueixen estretament el tema, va subratllar que el procés legal s'ha iniciat i l'examen es farà el més aviat possible.

El president va dir que el treball sobre el concepte de manteniment de línia continua, el president va dir: var Hi ha un estudi sobre aquest tema que es duu a terme en dues branques. Si bé una comissió que vam establir continuava treballant en el tema, vam demanar als nostres amics educadors que fessin un estudi. Volem combinar aquests dos informes i crear un nou manual de manteniment de línies que ens protegeixi. "

Ersoy Ankara també va afirmar que una nova descripció de treball dels enginyers que treballen al departament de manteniment permetria una participació més activa en processos empresarials.

S’HA DE reforçar la carretera

Els vicepresidents del Departament de Manteniment de TCDD, Sr. Ali Ozturk i el Sr. Ugur Acikgoz, YOLDER Management per l'oportunitat d'estar junts, agraint la reunió i l'associació entre el Departament de Manteniment, va dir que un nou començament. Mehmet Soner Baş, vicepresident del departament de manteniment, que és un dels membres fundadors de YOLDER, va declarar que hi ha una bona sinergia entre YOLDER i el departament de manteniment i va dir: X Hi ha personal 5 bin 500 sota el sostre del nostre departament. És impossible que ens trobem físicament exactament. Per tant, com a associació amb experiència, esperem que YOLDER actuï com a pont entre els membres i l’Administració, augmentar el nombre de membres i especialitzar-se en el camp i continuar produint solucions per als problemes que tots coneixem. "

El president del consell de Yolder, Şakir Kaya, president del departament de manteniment, Ersoy Ankara, i que estan molt contents i honrats d’acollir el seu estimat equip, va dir que sempre donaran suport al departament de manteniment com a associació en la reconstrucció de la pertinença corporativa.

Suold Ocak, vicepresident de YOLDER del Consell d'Administració, va subratllar que havien acollit per primera vegada a la història de YOLDER els caps i caps de servei de YOLDER i va dir: "Volem agrair als nostres benvolguts convidats que van creuar la carretera quilomètrica 1200 un dissabte i van visitar YOLDER. Val la pena veure la major necessitat del personal del departament de manteniment. Aquesta visita del Sr. President i del seu equip serà l’indicador més gran del valor donat a YOLDER, als seus membres i a tot el personal de manteniment, i creiem que, sota el lideratge del senyor president Ersoy Ankara, amb el suport de vicepresidents i gerents de serveis, els membres de YOLDER resoldran els problemes un per un. " .

Licitacions actuals del ferrocarril

Sal 10

Trànsit del Golf

Rang 9 @ 08: 00 - Rang 11 @ 17: 00

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar