Rebel·lió salarial de subcontractistes a TÜVASAŞ

Rebel·lió salarial dels treballadors del subcontractista
Rebel·lió salarial dels treballadors del subcontractista

Rebel·lió salarial dels empleats subcontractats de TÜVASAŞ; Els empleats del subcontractista de TÜVASAŞ van dir que els seus salaris es van reduir per la decisió de la institució i van fer una crida a les autoritats perquè es retornessin els nostres drets "

subcontractistes tècnics i enginyers que treballen a Turquia carro Industry Co, sakaryayenihab éses va queixar del problema salarial.

En la declaració feta per part dels treballadors, s'afirma que els sous dels tècnics que treballaven al personal de subcontractistes de l'agència eren X 40 per cent més alts que el salari mínim, mentre que aquesta taxa es va cobrar a 30, mentre que els sous dels enginyers eren un 100 per cent més elevat que el salari mínim.

En afirmar que la regulació contradiu el principi de l'am no es pot retornar ", els empleats subcontractats van demanar a les autoritats que els retornessin els drets.

WhatsApp línia telefònica s'envia a la descripció Yenihab de la següent manera: "Turquia carro Industry Co Com a enginyers i personal de camp de la Direcció de Manteniment de TÜVASAŞ, som empleats de subcontractistes de subcontractistes que treballen per a TÜVASAŞ des de fa anys mitjançant el procediment de subcontractistes. Amb la decisió del Consell d’Administració de TÜVASAŞ, el nostre salari s’ha reduït de més de 8 de salari mínim per a personal qualificat (tècnic / tècnic) a més de 40 de salari mínim i de 30 per a personal d’enginyers a més de 100 de salari mínim. 60 s'ha reduït al salari mínim en la licitació de 8.year. En la nova regulació, s’incrementen els sous d’un personal de subcontractistes mentre es redueixen els nostres salaris. És obvi que la regulació és contrària al principi que el dret atorgat no pot ser revocat. Volem l’esquena dreta. Tot i que la nostra unió (Demir yol-iş) va fer les sol·licituds necessàries, no vam poder obtenir cap resultat. "

TÜVASAŞ i el sindicat autoritzat Demiryol İş Trade Union encara no han pres cap declaració.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar