Publicat l'acta de la reunió de DHMİ KİK

S'ha publicat l'acta de reunions de dhmi
S'ha publicat l'acta de reunions de dhmi

Acta publicada de la reunió de DHMİ KİK; D’acord amb l’article 4688 i les regulacions relacionades de la Llei de sindicats de funcionaris públics i negociació col·lectiva, numerada 41; 24.10.2019-2019 entre la Direcció General de DHMI i l’oficial de transports-Sen a 2. Acta de la reunió del Consell d'Administració de l'Autoritat El lloc web de l'Autoritat es va publicar a la secció Informació del personal.

El subdirector general de representants empresaris Mehmet Karakan, cap del departament de recursos humans, Çiğdem Güvenç, cap d'Afers Financers Muhsin Karakurt, oficial de transport general autoritzat de la Unió, el president de Sen, Kenan Çalışkan, i el vicepresident, Murat Olgun, van assistir a la reunió de DHMİ KİK.

Els temes tractats i les decisions preses a la reunió són els següents en el fitxer adjunt;

DIRECCIÓ GENERAL DE DHMİ - TRANSPORT TRANSPORTS MEMUR-SEN AGENDA ADMINISTRATIVA DE JUNTS CORPORATIUS

D’acord amb l’article 4688 i els reglaments relacionats dels sindicats de funcionaris públics i la Llei de negociació col·lectiva numerat 41, representants patronals Mehmet KARAKAN, vicepresident del departament de recursos humans, Çiğdem GÜVENÇ, cap del departament d’Afers Financers i Muhsin KARAKURT, director general del sindicat MEMUR-SEN i Kenan ÇALIŞK Asst. Murat OLGUN i la reunió del Consell d'Administració es van celebrar a 24.10.2019 sota la presidència del director general adjunt Mehmet KARAKAN; es van debatre els punts següents.

Sol·licituds del Consell d'Administració de l'Autoritat:

1-Ocupació del personal de l'Oficina de Protecció i Seguretat ocupat a l'Autoritat a l'edat de 46 a la posició d'oficial i finalització de la transició a oficial de davanter a totes les posicions i avaluació en la posició d'oficial.

  • La situació del responsable de protecció i seguretat del Departament de Recursos Humans està supervisada i planificada durant anys per treballar,

2-Assegurança mèdica complementària per al personal de la Institució.

  • L’estudi serà iniciat pel Departament d’Afers Financers, el Departament de Navegació Aèria i el Departament de Compres i Subministrament,

3-Garantir que els exàmens de Promoció del deure / canvi de títol, importants per augmentar la fidelització i la motivació del personal, s’obrin immediatament.

  • Segons les necessitats de la nostra organització, es realitzen exàmens de promoció i canvi de títol i es tornaran a celebrar dins de la planificació,

4-A causa de la recent modificació del Reglament de reubicació, s'ha informat que el personal designat com a resultat de Promoció o Canvi de Títol no pot sol·licitar cita abans de l'any 4. S'ha de garantir que les assignades abans de la darrera modificació estan exemptes d'aquest article.

  • Reavaluació dels períodes de cita establerts a la Directiva sobre els Procediments i els Principis de reubicació de personal de la nostra empresa,

5-Al personal de RFF se’ls proporciona anualment sabatilles 2 i Xarxa esportiva d’acord amb les instruccions i instruccions d’ús en activitats esportives.

  • Implementació dels treballs de regulació per eliminar les quotes assignades (Chief) a les assignacions de 6 Lodging, on el departament d’operació ha iniciat el departament sobre aquest tema i convertir-les en una seqüència assignada. A més, tots els títols s’inclouen a la puntuació i es fan les assignacions. (S'han de rescindir les assignacions realitzades fora de la província i augmentar el nombre d'habitatges assignats.)

6-Redacció de la quota assignada (Cap) en l’assignació de l’habitatge, per fer que el reglament funcioni per convertir l’assignació de la comanda. A més, tots els títols s’inclouen a la puntuació i es fan les assignacions. (S'han de rescindir les assignacions realitzades fora de la província i augmentar el nombre d'habitatges assignats.)

  • La cessió de les unitats d’habitatge assignades en el marc del Reglament publicat per la Direcció General de Béns Arrels Nacionals no és possible fer cap canvi per aquest motiu, les obres continuen per a habitatges i cases de serveis (Istanbul Hv.Lim-SLOT Cor.Merk.)

7-Continuar la contractació d’algun personal que s’assignarà al lloc d’AIM amb l’assignació KPSS i d’alguns d’ells de la Institució.

  • En el marc dels procediments i principis que es recullen en el reglament sobre la contractació d’oficials d’AIM, és possible i continua sent més productiu amb la designació del KPSS i hi ha molts casos derivats de nomenaments interns anteriors,

8-En les reunions del CCG, es va demanar que es mantingués el mobiliari i els llocs desplaçats com ara les cabanes de confiscació, les torres ambientals, les estacions (VOR / NDB / SSY, etc.), que prèviament es va discutir, però es van disposar de mobiliari i deficiències, però fins ara no s’han fet cap arranjament. Cal revisar el problema.

  • Direccions i direccions aeroportuàries; realitzar els controls de les cases de serveis VOR / NDB / SYS connectades amb ells i prendre les mesures necessàries d’acord amb la legislació;

9-Amb l'objectiu de prevenir residus innecessaris durant anys, aconseguint el vestuari en efectiu i mantenir el personal amb roba de millor qualitat, les disposicions generals de la negociació col·lectiva estan subjectes a la 24. D’acord amb la prestació d’assistència en efectiu a tot el personal.

  • El tema va ser seguit pel Departament de Serveis de Suport i es va iniciar l'estudi,

10-Continuen els greuges del servei comentats a la reunió anterior del CCM. És important que la qüestió sigui resolta per la presidència pertinent. (Per exemple, aeroport Ataturk, aeroport de Bodrum, etc.)

  • Investigació i avaluació de l'assumpte a les ofertes de la Direcció de l'Aeroport d'Atatürk / Muğla Milas Bodrum,

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar