Sinop City Center Sense semàfor, camp de llum de Kirsehir

Sinop city center sense semàfors camp de llum de kirsehir
Sinop city center sense semàfors camp de llum de kirsehir

En el marc del "Pla Director de Transport realitzat durant el període Yaşar Bahçeci a Kırşehir, el sistema de senyalització de milions de dòlars 30 va convertir la ciutat en un camp de semàfor.

Amb el "Pla Director del Transport, que es va posar en pràctica a Kırşehir amb una població de mil persones, es van produir canvis greus en la superestructura, el sistema d'estacionament i el transport públic. Després de les obres d'infraestructura que va reclamar el ciutadà durant molt de temps, la superestructura va donar a Özbek İnşaat amb el mètode de negociació Com a resultat d’aquest treball, es va canviar el sistema d’aparcament i es va posar a disposició de DS EDS. Amb el projecte, s’ha entrat en una nova era en el transport públic, a més, s’han col·locat semàfors en molts punts fora dels punts d’encreuament.

"Han estat convertits en semàfor T de la ciutat

Alguns ciutadans van declarar que el semàfor no és necessari en una petita ciutat com Kırşehir, mentre que alguns afirmen que aquesta situació fa que el trànsit sigui encara més disfuncional i que el trànsit esperi innecessàriament a la ciutat. va contar un incident que havia passat abans; Trafik El semàfor que hi ha al davant del centre cultural per als vianants es va il·luminar per als vehicles. Tot i això, no hi havia ni un vianant ni un vianant que passava. També sabia que "no s'espera la llum per als vianants en els casos en què no hi hagi un vianant, i vaig passar sense esperar. La policia de trànsit de darrere em va detenir i em vaig aixecar per fer el procediment. Van convertir Kırşehir en un camp de llum perquè poguéssim gastar-lo i fer un Pla Director del Transport ”.

El CENTRE CIUTAT DE SINOP NO TÉ LLUM DE TRÀFIC

Especialment a ciutats petites com Kırşehir, no s’utilitza cap senyalització.

A Turquia, on no hi ha semàfors; Sinop ... Al centre de Sinop, es van retirar els llums de senyalització del trànsit a causa de les interrupcions del transport amb la decisió de la Comissió Provincial de Trànsit 21 fa anys. Així, a Sinop, els conductors de vehicles es van prioritzar els uns als altres i les fonts durant els creuaments i els índexs d’accidents van baixar fins a nivells gairebé inexistents. (Kırşehirhabertürk)

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar