S'ha iniciat el taller d'avaluació i consulta general del TCDD

S'ha iniciat l'avaluació i consulta general del TCDD
S'ha iniciat l'avaluació i consulta general del TCDD

S'ha iniciat el taller d'avaluació i consulta general del TCDD; Taller d'avaluació i consulta general del CD Fenerbah al Centre de formació i escolta de TCDD Fenerbahçe iniciat sota la presidència del director general de TCDD Ali İhsan Uygun.

La República de Turquia State Railways (TCDD) millorar i augmentar l'eficiència de les activitats dutes a terme per ordre 15-17 entre la data de novembre 2019 depèn de la Direcció dels Ferrocarrils Estatals de Turquia xnumx.bölg Fenerbahçe Educació i monitoratge de locals "Revisió general i Taller de Consulta" director TCDD general Ali Ihsan va començar en la presidència apropiat.

El primer dia del taller de tres dies va comptar amb la presència de sotsdirectors generals İsmail Hakkı Murtazaoğlu, Bilal Tırnakçı, Öner Özgür i gerents regionals. Els gerents regionals van fer una presentació sobre les activitats de càrrega i passatgers a les seves zones de treball i van intercanviar informació sobre els problemes que es van trobar.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar