Amenaça pública que resisteix el projecte Sapanca Ropeway

amenaça per a la ciutadania que es va resistir al projecte de ropeway sapanca
amenaça per a la ciutadania que es va resistir al projecte de ropeway sapanca

Amenaça per a les persones que resisteixen el projecte de Sapanca Ropeway "Ens premem el cap"; Al barri de Kırkpınar de Sapanca, les forces de seguretat que van resistir els talls d’arbres van amenaçar que es mossegava el cap.

El Kırkpınar de Sapanca a prop del projecte de ropeway que es va fer a prop dels arbres va començar a reduir-se de nou. Dos mesos i mig a la carpa van anar a la zona persones que van resistir a la tenda de campanya per aturar l'arbre.

Mentre tallava els pins amb el suport de les forces de seguretat, el responsable de seguretat de la companyia al ciutadà, "Vaig a mossegar el cap" va provocar reaccions. L’oficial acusat d’una denúncia penal va ser pres en presó preventiva.

Després de la matança, la gent del barri va anar a l’oficina de l’alcalde de Sapanca i va demanar aturar la matança i cancel·lar el projecte. Llavors, l’alcalde de Sapanca va visitar la zona de guàrdia per primera vegada i va prometre reunir-se amb l’alcalde de Sakarya.

Intervenció a la zona de la tenda

La tenda de guàrdia establerta pel Kırkpınarlılar va ser desmantellada per les forces de seguretat a primeres hores del matí i la gent va ser colpejada. El Kırkpınarlılar va protestar contra l’incident, va tallar les carreteres i va reconstruir les seves tendes en una altra zona.

amenaça per a la ciutadania que es va resistir al projecte de ropeway sapanca
amenaça per a la ciutadania que es va resistir al projecte de ropeway sapanca

3 té previst tallar mil arbres

El projecte Teleferic es va obrir a licitació amb el model de transferència per a operacions de Sakarya Metropolitan Municipality. L’única empresa que va participar a la licitació. 10 de setembre es va signar l’acord de repartiment d’ingressos de l’exercici 2018 amb Bursa Teleferik AŞ-Teleferik Holding AŞ. Fins a la data, s'han presentat quatre demandes contra el projecte.

Kırkpınarlılar ropeway previst per l’avi del poble durant l’any 1945 per ser utilitzat com a pastura del poble, donació condicional a l’entitat jurídica del poble, diu que cap activitat comercial d’aquesta zona no es pot fer en el contracte de donació. Club d’Esports de Medi Ambient i Aire lliure Kırkpınar, les sucursals TMMOB Sakarya i les ONG Sakarya donen suport a la lluita al barri.

Associació ecològica: el saldo ecològic del llac Sapanca es veurà alterat

La Unió Ecològica, que critica el projecte de ropeway a la regió i les intervencions contra la gent. El projecte suposarà la tala de 3 mil arbres i convertirà la zona en una zona de rendes. Amb aquest projecte es construiran hotels, restaurants, bungalous i es destruiran zones verdes i zones forestals i es veurà trastornat l’equilibri ecològic del llac Sapanca. El barri estarà obert a l’erosió i a les inundacions amb la tala d’arbres ”. (Yeşilgazet a)

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar