Autobusos amb Happy Signs a Kocaeli

Autobusos signats per Mutlu Sehir Kocaeli
Autobusos signats per Mutlu Sehir Kocaeli

Després de la cimera de Kartepe, que es va completar per tercera vegada amb el tema de l’Urbanisme Mutlu i la Ciutat Feliç de recentment, els signes de “Happy City Kocaeli” van cridar l’atenció en els mitjans de transport pertanyents al municipi metropolità de Kocaeli. Els ciutadans vistos en els rètols dels autobusos "Happy City Kocaeli" també es compartien sovint a les xarxes socials i els autobusos van esdevenir el focus d'atenció dels passatgers.

"LA CIUTAT FELIÇ ÉS UNA CIUTAT SEGURA"

La cimera de Kartepe "Urbanització i ciutat feliç" amb el tema principal del segon dia de la sessió celebrada amb els joves del president de Büyükakın, va escoltar les demandes dels joves participants. L’alcalde Büyükakın els va escoltar intercanviant idees; “La ciutat feliç és la ciutat segura. Després de 22.00 a la nit, dono instruccions als amics per baixar de l’autobús on vulguin. " En aquest moment, TransportPark A.Ş. va informar els conductors del fet que les dones dels seus vehicles baixaven on volen després de 22.00 i van implementar les instruccions.

SIGNOS ESCRITS "HAPPY CITY KOCAELİ"

Departament de Transport i Gestió del Trànsit del Municipi Metropolità de Kocaeli Coordinat pel Departament de Transport i Assoc. El Dr. No només Tahir Büyükakın va advertir els conductors d'acord amb la seva decisió. També va proporcionar consciència social escrivint "Happy City Kocaeli" sobre les indicacions dels autobusos. Els ciutadans a la senyalització dels autobusos a l’article Happy City de Kocaeli són sovint compartits a les xarxes socials i els autobusos es van convertir en el centre d’atenció dels passatgers.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar