Turquia alta velocitat i alta velocitat línies ferroviàries i mapes

gall dindi, línies de ferrocarril d'alta ràpids i mapes de velocitat i
gall dindi, línies de ferrocarril d'alta ràpids i mapes de velocitat i

Alta velocitat de Turquia i d'alta velocitat de línia i mapes de tren; En la construcció de ferrocarrils d'alta velocitat, es determinen els passadissos d'Istanbul-Ankara-Sivas, Ankara-Afyonkarahisar-İzmir i Ankara-Konya com a xarxa principal. planificada interconnexió 15 grans ciutats del nostre tren d'alta velocitat principalment Ankara-Eskisehir, Ankara-Konya-Istanbul i Ankara-Istanbul en línia ha començat amb la gestió YHT i Turquia es va convertir en el sisè país vuitè a Europa en el món en l'operació de el tren d'alta velocitat. En línia amb els objectius, s'ha finalitzat la construcció de la línia ferroviària d'alta velocitat 1.213 km. Ankara Sivas, Ankara-İzmir ferrocarril d'alta velocitat està en construcció. Les obres de licitació de Kayseri-Yerköy High Speed ​​Railway continuen.

Gràcies als projectes en curs i previstos, el nostre país s’ha construït amb xarxes ferroviàries d’alta velocitat i ràpida d’est a oest i de nord a sud. Així, els GST tornaran a dissenyar el concepte d’accessibilitat connectant les ciutats metropolitanes i crearan un nou corredor de desenvolupament regional combinant les nostres ciutats amb totes les seves dinàmiques en lloc d’una línia ferroviària.

Mapa de Turquia Tren Ràpid

Projecte de ferrocarril d’Alta Velocitat d’Ankara-Istanbul

La secció Ankara-Eskişehir, que va ser la primera etapa del projecte de ferrocarril d’Alta Velocitat d’Ankara Istanbul, es va posar en servei l’any 2009 per tal de reduir el temps de viatge entre Ankara-Istanbul, les dues ciutats més grans del nostre país, per crear una oportunitat de transport ràpida, còmoda i segura i així augmentar la quota del ferrocarril en el transport. Els YHT han estat la principal motivació per als viatgers ferroviaris, ja que han permès als ciutadans viatjar entre Ankara i Eskişehir de la manera més ràpida, còmoda i segura. Els nostres ciutadans ara han recordat el seu gairebé oblidat viatge ferroviari.

També es va completar la construcció de la secció Eskişehir-Pendik i es va posar en servei 25 el juliol de 2014. Amb el projecte de ferrocarril d’Alta Velocitat d’Ankara-Istanbul amb una longitud màxima de 513 km / h en la longitud del corredor de 250 km, el temps de viatge entre les dues grans ciutats 3 hores 55 min. Ha estat.

La línia de ferrocarril d’Alta Velocitat Ankara-Istanbul s’integrarà amb Marmaray en poc temps i proporcionarà un transport ininterromput d’Europa a Àsia. Amb aquest projecte, que connecta les dues grans ciutats del nostre país, augmentarà la interacció social, econòmica i cultural entre les ciutats i el nostre país, que està en procés d’adhesió a la Unió Europea, estarà preparat per a la UE amb la seva infraestructura de transport.

Els autobusos entre Eskişehir-Bursa amb connexió YHT i els trens entre Kütahya, Afyonkarahisar i Denizli han començat a funcionar i hi ha hagut una reducció significativa dels temps de viatge entre aquestes ciutats.

es van presentar velocitat de Turquia a la velocitat de yht'n les opcions de viatge afegit YHT al nostre transport 28 milions de ciutadans amb accés a Istanbul.

Ankara Istanbul Línia de ferrocarril d'alta velocitat
Ankara Istanbul Línia de ferrocarril d'alta velocitat

Projecte ferroviari d’Alta Velocitat d’Ankara-Konya

El projecte Ankara-Konya YHT, realitzat per contractistes locals amb mà d'obra local i recursos propis, es va posar en servei a 2011. Polatlı, que es troba al projecte Ankara-Istanbul, es va separar del sud i es va construir un ferrocarril d'alta velocitat amb una longitud màxima de 212 km / h.

Així, Konya, la primera capital dels turcs a Anatòlia i Ankara, la capital del nostre país, es van apropar molt els uns dels altres. també; Per connectar Karaman, la província d'Antalya / Alanya a An-kara amb YHTs, hi ha vols de YHT connectats des de Konya.

Abans del projecte, els trens convencionals utilitzaven la ruta Eskişehir-Kütahya-Afyon d'Ankara a Konya.

Línia de ferrocarril d’Alta Velocitat d’Ankara Konya
Línia de ferrocarril d’Alta Velocitat d’Ankara Konya

Projecte ferroviari d’Alta Velocitat d’Ankara-Sivas

Continua la construcció d’Ankara-Sivas YHT, que és un dels eixos importants del corredor ferroviari que uneix Àsia Menor i Àsia Menor al llarg de la ruta de la Ruta de la Seda. Està orientat a integrar-se amb el projecte ferroviari Baku-Tbilisi-Kars juntament amb les línies de trens d’alta velocitat Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars.

El ferrocarril actual d'Ankara-Sivas és de 603 km i el temps de viatge és de 12 hores. El projecte, que reduirà el temps de viatge entre les dues ciutats, pretén construir un nou ferrocarril d'alta velocitat amb línies dobles, elèctriques, de senyal i adequat a la velocitat màxima de 250 km / h. Així, la línia s'escurçarà a 198 km i el temps de viatge es reduirà de 405 hores a 12 hores.

Les actuals línies ferroviàries d’Alta Velocitat Ankara-Istanbul, Ankara-Konya continuen amb la construcció de la línia de ferrocarril d’Alta Velocitat d’Ankara-Izmir amb l’obertura de l’operació, que proporcionarà la connexió entre l’est i l’oest del nostre país, la importància dels YHT augmentarà inevitablement.

Línia de ferrocarril d’Alta Velocitat d’Ankara Sivas
Línia de ferrocarril d’Alta Velocitat d’Ankara Sivas

Projecte de ferrocarril d’Alta Velocitat d’Ankara-Esmirna

Indústria, potencial turístic i port del nostre país amb 3. Continua la construcció del projecte de ferrocarril d’Alta Velocitat d’Ankara-İzmir, que es va iniciar per convertir İzmir, la ciutat més gran, i Manisa, Uşak i Afyonkarahisar en el seu recorregut cap a la veïna Ankara.

El ferrocarril actual d'Ankara-Esmirna és de 824 quilòmetres i el temps de viatge és d'aproximadament 14 hores. La distància entre les dues ciutats es reduirà a 624 quilòmetres i el temps de viatge a 3 hores 30 minuts.

Ankara İzmir Línia de ferrocarril d'alta velocitat
Ankara İzmir Línia de ferrocarril d'alta velocitat

Projecte de ferrocarril d'alta velocitat Kayseri-Yerköy

Entre Kayseri i Yerköy, es construirà una línia doble de 250 km, una línia ferroviària elèctrica i d'alta velocitat senyalitzada. El projecte YHT Kayseri-Yerköy estarà connectat a la línia Ankara-Sivas YHT des de Yerköy.

Les obres de licitació de la línia de ferrocarril d'alta velocitat de Kayseri-Yerköy continuen.

Línia de ferrocarril de gran velocitat Kayseri Yerköy
Línia de ferrocarril de gran velocitat Kayseri Yerköy

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar