TCDD 2 Milions de milions de pèrdues 558

Butcesi deli negre donusen tcdd bilions de milions de lliures s'ha danyat
Butcesi deli negre donusen tcdd bilions de milions de lliures s'ha danyat

TCDD 2 Milions de milions de milions de pèrdues 558 La República de Turquia State Railways (TCDD) va créixer pèrdues. 2 mil milions 558 milions de lliures dels Ferrocarrils de l'Estat, que s'ha convertit en un forat negre durant anys, ha patit una pèrdua.

SözcüIsmail Sahin segons les notícies; Kamu Segons l'Informe sobre les empreses públiques del Ministeri d'Hisenda i Finances per a l'any 2018, 2017 va anunciar una pèrdua de 2 mil milions de lliures en els ferrocarrils de l'Estat. Pèrdua 2018'de pèrdua total del balanç de TCDD'in 27 mil milions de lliures en els últims anys.

CONTINUAR EN TRANSFERÈNCIA WELD

La institució, que no ha pogut crear recursos interns per la seva pèrdua durant anys, satisfà les seves necessitats de recursos amb transferències del pressupost dels ministeris. TCDD, que és l’organització de transferència de diners més gran del sistema SOE, va mantenir aquesta característica a 2018. El Ministeri d’Hisenda i Finances ha realitzat una despesa d’inversions de 2018 milions de lliures durant l’exercici 7.4 per valor de 3.9 mil milions de lliures mitjançant la transferència de capital.

A 2016, el nombre de personal de TCDD, on treballaven 25 mil persones, va disminuir a 2017 mil 14 a 468. L’any passat el nombre va ser 1.4 mil 14, disminuint més del 263 per cent. Les despeses d'ocupació total de 2018'de la institució van augmentar 13.1 per cent 1 mil milions 356 milions de lliures. A partir de 2018, TCDD compta amb un total de 9 mil quilòmetres 131 convencionals i mil quilòmetres 2 de trens d'alta velocitat, inclosos 396 mil 11 i 527 mil 213.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar