İmamoğlu a Londres busca finançament per a projectes de metro a Istanbul

imamoglu Londres busca finançament per als projectes de metro d’Istambul
imamoglu Londres busca finançament per als projectes de metro d’Istambul

El president d'İBB, Ekrem İmamoğlu, es va reunir l'últim dia dels seus contactes a Londres amb els representants de diferents institucions financeres de 22. Imamoglu va mencionar els projectes i objectius que volen fer a Istanbul i va dir: olarak Com a municipi de la ciutat amb un pressupost consolidat aproximat de 10 mil milions d’euros, m’agradaria que veies la foto: Istanbul, que alimenta les oportunitats d’inversió, té un potencial elevat i et donarà tant el valor econòmic com el que et donis. és una de les ciutats més pioneres del món on començarà el canvi ”.

Ekrem Imamoglu, alcalde de la ciutat metropolitana d’Istanbul (IMM), va concloure els seus contactes a Londres, la capital d’Anglaterra, reunint-se amb representants de diferents entitats financeres de 22. Llit i esmorzar de treball van assistir estudi İmamoğlu, "El Canvi de Perspectiva Mundial a Istanbul i el futur de Turquia" va fer un discurs.

BİR SOM UN GOVERN DEL DÉU DE LA DEMOCRÀCIA

Turquia i el Regne Unit entre els cent anys és molt eficient, estratègica, la relació integral İmamoğlu indicant va aconseguir, va posar l'accent en la necessitat de centrar-se en l'agenda positiva entre els dos països. Imamoglu va afirmar que tothom a la taula coneix la importància i el volum comercial d'Istanbul, "Si Istanbul fos un país, seria un dels països amb més potencial comercial a Europa". İmamoğlu va afirmar que estableixen la visió d'Istanbul d'acord amb les necessitats i les idees dels ciutadans, "Vull que sàpigues que som un govern que proposa les regles d'or de la democràcia sense dubtar-ho." Iimmamoğlu va afirmar que es considera el moderador d’Istanbul, que es preocupa de la participació social i de la gestió transparent.

VOLEM QUE ACOMPANYEU EL PATRIMONI MUNDIAL ISTANBUL ”

İmamoğlu va assenyalar la importància del “fort sentit de la justícia, i va dir, temel La raó principal per compartir-los amb vosaltres és; els diners, el capital i l’economia estimen la llibertat, la llei d’amor, la democràcia amorosa. Sense aquests, és realment un fet que dubtarà en termes d’economia i capital. Fins i tot els països que pensen que tenen una democràcia molt avançada al món van experimentar i patiran de tant en tant en nom de la democràcia. Però el que és important aquí és la determinació de la societat. Puc dir amb orgull aquesta determinació; Parlo aquí en nom dels milions de milions d’Istanbul que han plantejat mètodes, mètodes i comprensió democràtics al món. Aquest és un nou començament i un camí a peu, les seves fonts més potents de cada un de vosaltres, el seu compromís és un dels països més bells de l'món en la nostra Turquia, encara més bella geografia de el món i la història de l'forta, patrimoni de la humanitat, realment vull que ens acompanyi en el nostre bell İstanbul'umuzda Confiar. Crec que serà una mica trist deixar-se en els pròxims anys

MET EL NOSTRE PRIORITAT METRO ”

Imamoglu va donar exemples de les inversions que volien fer, sobretot al metro d’Istanbul. Actualment volem augmentar ràpidament la nostra xarxa de sistemes ferroviaris de quilòmetres 220 a més de 5 quilòmetres durant l'any. Aproximadament hi ha aproximadament 600 quilòmetres en construcció. 200 voldria construir noves línies de metro a quilòmetres ”. Imamoglu també va compartir informació detallada sobre projectes com la tecnologia, la ciutat intel·ligent i les baixes emissions de carboni amb els representants de les entitats financeres. Emamoğlu va destacar que hi ha projectes socials centrats en l’espai verd i les persones i va dir que 200 presentarà la crexa 1 al servei de les persones d’Istanbul durant l’any. Imamoglu va dir, olarak Com a municipi metropolità d'Istanbul, m'agradaria que veies aquesta fotografia com a municipi de la ciutat amb un pressupost consolidat d'aproximadament 150 mil milions d'euros. Istambul és una de les ciutats més pioneres en invertir, fomentar oportunitats, tenir un alt potencial i obtenir el valor que li aporteu econòmicament i el canvi començarà a escala global. "

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar