La boira afectada a l’aeroport d’Istanbul, els avions es van volar a l’aire durant minuts

la boira afectada a l’aeroport d’Istambul
la boira afectada a l’aeroport d’Istambul

Els avions per fer negocis a causa de la boira que es fa efectiva el dimarts al matí a l’aeroport d’Istanbul van trigar molt a recórrer l’aire. Malgrat el retard, tots els avions van aterrar amb seguretat a l'aeroport.

Segons el vol AirportHaber, el número de vol IA219, el vol Necef-Istambul, el número de vol Medina-Istanbul, el vol SV3259, el número de vol RO261, el número de vol RO5901, el vol Tarom i el vol Medine-Istanbul, el vol TXNUMX, el vol Turkmenistan Airlines va haver de tirar.

A causa de la boira que es fa efectiva, sobretot a les hores del matí, la visibilitat al davantal de l’aeroport d’Istanbul disminueix fins a 5 metres de tant en tant; Segons la informació obtinguda dels vehicles pushback de AirportHaber, es van donar a l'operació acompanyats de follow me. Els avions no poden acostar-se a la manxa a causa que la boira era referida a la regió coneguda com a Nord del davantal.

Licitacions actuals del ferrocarril

zar 04

Fira i conferència AusRAIL Plus

Rang 3 @ 08: 00 - Rang 5 @ 17: 00
zar 04

Festival Mundial del Ferrocarril

Rang 3 @ 08: 00 - Rang 5 @ 17: 00

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar