Crashes at Gaziray Station!

la multiplicació es va produir a l'estació de gaziray
la multiplicació es va produir a l'estació de gaziray

Crashes at Gaziray Station! : Municipi Metropolità de Gaziantep, recolzat per TCDD'in Gaziray Projecte suburbà a l'estació en el col·lapse terrestre es va produir la carretera de Başpınar. Hasan Şencan, membre del CHP del municipi Şahinbey, que va rebre informació de les autoritats mitjançant investigacions a la regió, va dir: “Aquesta estructura es va construir amb xifres serioses com a preu de licitació. Quin nivell de detall té l'informe de l'enquesta terrestre d'aquesta estructura? O es va fer sense un informe de l'enquesta terrestre? Şencan va assenyalar que l'estació de Başpınar va ser una de les primeres zones a ser enderrocada en un possible terratrèmol.

CumhuriyetSegons les notícies de; "El municipi metropolità de Gaziantep, any 2017 amb el suport del projecte de suburbis Gaziray de TCDD'nin 25 per quilòmetre a la construcció de la carretera de Baspınar, s'ha sabut que el col·lapse. El projecte Gaznay, que es preveu que estigui completat a Hasan Şencan, membre del Consell de XP de la ciutat de 2020 Sahinbey, examinant els fracassos que es van produir a terra, va dir que el formigó es va abocar a l'estació on es van produir les esquerdes del sòl durant aproximadament un mes, i es van formar les engrunes i les esquerdes de la planta baixa. S’aboca formigó al terra per evitar aquest col·lapse. Segons la informació que vam rebre dels enginyers, aquest procés és en va. Perquè s'afirma que aquest procés es va fer sense informe de l'enquesta terrestre. Aquest procés de formigó abocat per omplir el terreny subterrani no reforça aquest edifici. Vergonya pels diners gastats ”. A prop de poder Ve el perfil complet de Guler sobre 800 milions de TL Şencan va dir que yapı Aquesta estructura es va construir amb xifres greus com a preu de licitació. Quin nivell de detall té l'informe de l'enquesta terrestre d'aquesta estructura? O es va fer sense un informe d’enquesta terrestre? L’alcaldessa del municipi metropolità de Gaziantep, Fatma Şahin, ha d’il·luminar el públic responent aquestes preguntes. "

EL NOM D'ASP ASSEGURAT

Şencan va assenyalar que l'estació de Başpınar va ser una de les primeres zones a ser enderrocada en un possible terratrèmol. En aquest informe, a la vista de dades geotècniques; S'arriba a informació tècnica crítica, com ara la capacitat de suport de terra, la classe de terra, el número de la planta baixa del llit. Als informes de l'enquesta de sòl, si els valors relacionats amb el sòl no compleixen el valor de capacitat del constructor, es realitza una millora del sòl. S'aconsegueix una capacitat de càrrega adequada del terreny. Tanmateix, després de la construcció de l’edifici, els mètodes de millora aplicats al sòl no arriben als nivells requerits. Aquesta estructura, especialment construïda sobre una línia que porta aquesta funció, s'ha de fer amb més deteniment. Aquesta estructura ha sofert una deformació en l'assentament del sòl ”. Gaziantep Metropolitan Municipality i TCDD sota el protocol construït entre la línia de metro de Gaziray, el ministre de Justícia Abdulhamit Gul, l'alcalde Fatma Sahin i els diputats AKP amb la participació del test drive. Mentre que el test drive es va transmetre en directe a les xarxes socials, es va reflectir a les imatges el insult del diputat AKP Gaziantep, Ahmet Uzer, contra els ciutadans que van veure el test drive “Sembla que sembla el tren”. La imatge ha rebut una gran resposta a les xarxes socials.

Mapa de Gaziray

4

Calendari de licitació del ferrocarril actual

Cts 23

RayHaber8 El seu aniversari!

Novembre 23
organitzadors: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Avís de licitació: Es comprarà el combustible 145.000 LT

Novembre 25 @ 10: 00 - 11: 00
organitzadors: TCDD
444 8 233
Sal 26

Anunci de licitació: Servei de seguretat privada

Novembre 26 @ 10: 00 - 11: 00
organitzadors: TCDD
444 8 233

Cerca de notícies de ferrocarril

Quant a Levent Ozen
Cada any, el sector ferroviari d'alta velocitat, el líder europeu en la creixent Turquia. Les inversions en ferrocarrils, que prenen aquesta velocitat dels trens d’alta velocitat, continuen augmentant. A més, amb les inversions realitzades per al transport a la ciutat, les estrelles de moltes de les nostres empreses fan que la producció interna brilli. Està orgullós de que la producció del tren nacional de trens d’alta velocitat turca s’hagi iniciat, a més de tramvies locals, ferrocarrils lleugers i empreses del metro. Estem molt contents d’estar en aquesta taula orgullosa.

1 Trackback / Pingback

  1. Crashes at Gaziray Station! - Sistema ferroviari

Yorumlar