Nou autobús 300 a EGO

nou autobús per comprar egoya
nou autobús per comprar egoya

L’alcalde d’Ankara, Mansur Yavaş, va anunciar que compraran nous autobusos 300 per EGO. Yavaş va dir que és difícil implementar un sistema de tren lleuger o un projecte de metrobus per culpa dels passos superiors.

El municipi metropolità d'Ankara va organitzar el "Taller de transport d'Ankara amacıyla per tal de formar futures polítiques de transport en el camp del transport públic que tingui un lloc important en la vida urbana.

Mentre que la Direcció General d'EGO va reunir tots els grups d'interès per elaborar una política de transport de qualitat i respectuosa amb el medi ambient a la capital, el discurs d'inauguració del taller va ser realitzat per l'alcalde d'Ankara, Mansur Yavaş.

Ha destacat que volen obtenir l'opinió de tots els sectors, des dels acadèmics fins a les organitzacions no governamentals, el president Yavaş va dir que volien determinar la nova fitxa de ruta del transport de capital.

Yav No puc conèixer el trànsit en el sector del transport, tant com un dolmuş. L’alcalde de Başkan, Yavaş, va destacar la raó comuna de la solució del problema del transport.

Herkes Tothom al món resol d'alguna manera aquest problema de transport. Ho explicarem. Ho solucionarem juntament amb científics i organitzacions no governamentals. El nombre de passatgers que transportem gratuïtament a Ankara és de 30 al dia i la pèrdua és de 630 milions de lliures. Vam signar un protocol amb l’alcalde de Moscou. A la reunió que hi havia, l’alcalde d’Hèlsinki em va dir que malauradament no podríem passar 85 en el transport en bicicleta. Aquesta taxa és zero per cent a Ankara. És per això que vam començar a construir una pista en bicicleta de quilòmetres 56. No tenim l’hàbit de criticar les administracions passades, però el transport públic s’ha deixat de banda a Ankara. A 2010, teníem 2 mil autobusos 37 connectats a EGO. Amb la llei metropolitana, quan es van incloure els districtes, la població d'Ankara es va apropar als 6 milions de habitants. El nostre nombre actual d’autobusos és de mil 540, un d’ells funciona a districtes. L’any que ve comprem un altre bus 200 amb gas natural (CNG) 90. Hi ha un tren de rodalies que recorre el cor d'Ankara i que utilitza diàriament 300 mil persones 51. Almenys 600-300 mil persones haurien de beneficiar-se d’aquest servei. "

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar