Primer pas pel metro Karabağlar

primer pas pel metro Karabakh
primer pas pel metro Karabakh

Primer pas per al metro Karabağlar; El municipi metropolità d’Izmir inclourà Karabağlar a la xarxa de transport ferroviari. S'han iniciat les licitacions de projectes i construcció de la línia de metro Halkapınar-Karabağlar.

El municipi metropolità d’Izmir està fent nous passos per desenvolupar la línia del sistema ferroviari quilomètric 179. Departament d’inversions del sistema suburbà i ferroviari del municipi metropolità d’Izmir, licitació per al projecte de la línia de metro Halkapınar-Karabağlar. La licitació va tenir lloc i es van rebre les ofertes. Si no hi ha cap objecció dins del termini legal, està previst que es signi el contracte amb l’empresa adjudicatària el mes de desembre de 2019.

S'espera que la construcció comenci d'aquí a dos anys

2020 completarà el projecte final. Posteriorment, les sol·licituds d’aprovació es faran primer a la Direcció General d’Inversions en Infraestructures del Ministeri de Transports i Infraestructures i després a la Presidència d’Estratègia i Pressupost. Es preveu que aquest període tingui aproximadament dos anys. Els processos de licitació i construcció s’iniciaran amb la inclusió del projecte al programa d’inversions. Es construirà una línia de quilòmetres 28 soterrada sota terra. Si no hi ha retards en el procés d’aprovació, s’espera que la construcció de la línia de metro Halkapınar-Karabağlar comenci d’aquí a dos anys.

"Aprendrem Izmir amb xarxes de ferro"

Va dir que es construirà la ruta de l’alcalde del municipi metropolità d’Esmirna, Tunc Soyer, el pla director del transport principal d’Esmirna a la línia de metro, el carrer Halkapinar-Konak-Bozyaka-Eskiizmir-Gaziemir-Nou recinte firal-aeroport de l’aeroport Adnan Menderes. Soyer va subratllar que es realitzaran aproximadament 16 mil metres de perforació abans de la construcció. El nombre i la ubicació de les estacions encara no estan clares. Tot es determinarà durant la fase del projecte, a la vista de dades estadístiques i enquestes realitzades amb els nostres ciutadans. A més dels projectes de metro Buca en curs, Narlıdere també va incloure la línia de metro Karabağlar a la nostra agenda. Amb tots aquests projectes, haurem deixat enrere una etapa molt important en la forma de teixir İzmir amb xarxes de ferro ”.

Línia de metro Halkapınar Karabağlar
Línia de metro Halkapınar Karabağlar

Mapa del metro d’Esmirna

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar