Suport d'incentius i exempcions de TÜVASAŞ

suport d’incentiu i exempció del ministeri d’indústria
suport d’incentiu i exempció del ministeri d’indústria

Suport d'incentius i exempcions de TÜVASAŞ; pel Ministeri d'Indústria i Tecnologia, Turquia carro de la indústria com incentius (TÜVASAŞ) R + D i exempcions que en "Centre Certificat de R + D" que es donava.

Certificat de centre d’R + D del Ministeri d’Indústria i Tecnologia turc a TÜVASAŞ dins l’àmbit de la Llei d’acompanyament a les activitats de recerca i desenvolupament amb el número 5746, 7. Zones de desenvolupament tecnològic i centres d'R + D van ser a càrrec de Mustafa Varank, ministre d'Indústria i Tecnologia en la cerimònia de lliurament.

Amb aquest certificat, TÜVASAŞ, mitjançant R + D, innovació i disseny, és capaç d’aconseguir una estructura competitiva internacionalment, de produir informació tecnològica, d’innovar en processos de producte i de producció, d’incrementar la qualitat i el nivell de producte, augmentar l’eficiència, reduir els costos de producció i comercialitzar informació tecnològica. tindrà incentius competitius donant suport al desenvolupament de col·laboracions pre-competitives, producció intensiva de tecnologia, emprenedoria i inversions en aquests camps i augmentant l’ocupació de personal i mà d’obra qualificada que puguin pensar en el marc de la innovació i localitat en la naturalesa de l’R + D.

TÜVASAŞ, president i director general El Dr. İlhan Kocaarslan va afirmar que TÜVASAŞ serà la base d’R + D del sector amb aquest document que proporcionarà incentius i exempcions i va agrair a la nova unitat de projectes de TÜVASAŞ que tingui un paper important en la gestió d’aquest procés.

Certificat de centre d’R + D de TUVASAS
Certificat de centre d’R + D de TUVASAS

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar