Maquinista TCDD YHT per a la compra

Maquinista TCDD YHT per a la compra
Maquinista TCDD YHT per a la compra

TCDD YHT contractarà Maquinista - TCDD farà una cita de personal de 262: s'han obert els llocs de personal de TCDD i s'ha anunciat la distribució de personal a 5.Nov.2019. En la decisió publicada al Butlletí Oficial Ferrocarrils de l'Estat al ralentí 262 personal inclòs.

La decisió publicada al número actual del Butlletí Oficial és la següent; En el cas d'empreses estatals i filials, les operacions esmentades anteriorment es realitzen en l'àmbit d'aplicació del Decret llei 399.

Amb la decisió del president, l’anul·lació i la modificació de les posicions del personal a ocupar i dels llocs del personal contractat i dels llocs i càrrecs creats pels funcionaris en virtut de la Llei 657 núm.

IDRAS Decisió del president

PERSONAL ESPECIALITZAT TCDD

En l’anunci publicat, es van crear TCDD, central i provincial, cap en cap, inspector, consultor, oficial, cap de serveis, gerent, expert en cap, tècnic de vagons, tècnic en cap, personal de mecànic YHT i psicòleg.

Taula de cites del personal de TCDD

TCDD centre cap d'Experts 28
TCDD centre inspector 1
TCDD centre tutor 10
TCDD centre oficial 26
TCDD provincial Gestor de serveis 3
TCDD provincial director 15
TCDD provincial cap d'Experts 19
TCDD provincial Tècnic de vagons 120
TCDD provincial cap tècnic 18
TCDD provincial Enginyer YHT 20
TCDD provincial psicòleg 2
total 262

QUÈ ÉS L’ESPECIALITZACIÓ?

Establiment significa separació del personal. Es contractarà personal assignat. No s’ha especificat informació sobre la nova contractació i nomenaments interns i s’ha implementat la decisió.

Per a l’anunci de la decisió del president 2019 / 373 publicada al diari oficial fer clic aquí

Qui és mecànic i com esdevenir mecànic intentarà respondre al problema. L'enginyer és el conductor de locomotores elèctriques o dièsel o de vapor que transporten passatgers o càrrega.

DEBERS DE LA MAQUINÀRIA

Lubrica les parts mecàniques de la locomotora i pren les mesures de seguretat necessàries, - Opera la locomotora i segueix les ordres de circulació, tarifes, senyals donades pel punter i un altre personal ferroviari i controla el moviment del tren. - Reparació i ajustament menors durant el trajecte. - Guarda un informe un cop finalitzat el viatge i omple els llibres relacionats (llibre d’incidents, etc.).

EINES I MATERIALS USATS

Locomotora (Vapor, Dièsel, Elèctric, Dièsel-Elèctric), - Ràdio, - Models de moviment, - Destornilladors, alicates, conjunts de claus, diverses eines, - Llibre d’ocurrència (el llibre on sorgeixen problemes).

CARACTERÍSTIQUES NECESSARIS PER LA PROFESSIÓ

Aquells que volen ser mecànic; - Pot utilitzar la mà i els peus en coordinació, - Reacciona als estímuls molt ràpidament, - Detecta moltes coses en un moment determinat, - Cuidat, responsable, de sang freda, - Colors separats, - Robust en salut mental, - Gaudir del tracte amb màquines i aquells amb habilitats mecàniques.

MEDI AMBIENT I CONDICIONS DE TREBALL

Els mecànics estan obligats a viatjar perquè treballen en l'àrea del transport ferroviari. La mecànica ha d'estar treballant durant el dia, el cap de setmana o les festes i seure i gestionar la locomotora. En casos rars, poden ocórrer accidents de trens. El despatx s’informa amb el cap del tren, el canviador i els empleats de la locomotora.

ÀREES DE TREBALL I OPORTUNITATS DE TREBALL

Els professionals poden treballar principalment a les fàbriques de sucre i ferrocarrils de l’Estat turc, a les fàbriques siderúrgiques i al transport de viatgers per ferrocarril a la ciutat. La creixent població porta el problema del transport massiu. Un dels mitjans de transport massius més econòmics i segurs és el tren. Al nostre país, el transport de mercaderies o de passatgers per ferrocarril no es troba al nivell desitjat. Atès que el transport ferroviari és molt important per al desenvolupament d’un país, és necessari fer importants atacs en aquest camp al nostre país. El desenvolupament i la modernització del ferrocarril fa que hi hagi més mecànics al mateix temps.

LLOCS D'EDUCACIÓ PROFESSIONAL

La formació en mecànics es proporciona en centres de formació en servei adscrits a la Direcció General de Ferrocarrils de l'Estat de Turquia. A més, els titulats de les escoles secundàries professionals formen formació permanent.

CONDICIONS D'EDUCACIÓ PROFESSIONAL

Es necessiten, com a mínim, graduats de primària per a l’educació professional. - A més, és necessari obtenir un informe de la comissió sonora dels HCD.

DURADA I CONTINGUT DE L'EDUCACIÓ

Formació de la professió mecànica a la Direcció General de TCDD; 18 per a graduats de TCDD de batxillerat és l'any 3 per a graduats d’escola mitjana professional. Els graduats d'escola secundària de formació professional també, a la Direcció General de TCDD es van obrir per l'ajudant del maquinista de l'examen i que tenen èxit, mitjançant la participació en cursos de formació i en servei també pot tenir l'oportunitat de maquinista. Per aquesta teòrics mesos 3 treball, fins que rep també la llicència de les patents per ajudar a la formació maquinista com el treball està fet. Al finalitzar les pràctiques, els que tinguin èxit en l’examen rebran la llicència de l’enginyer.

PROGRESS PROFESSIONAL

Els graduats del TCDD Vocational High School recentment graduats i els graduats de secundària professional industrial que es fan en els exàmens oberts comencen els seus treballs com a assistent mecànic. Després d'un període de formació en servei, reben el títol de mecànic. Els que reben un diploma (Brove) com a mecànic poden continuar com a enginyer mestre.

BEQUES, CRÈDITS I ESTATALS SALUT

En la formació en servei realitzada per la Direcció General de TCDD, es paga mensualment la retribució de la Llei de funcionaris 657 per als graduats de secundària professional. Els nomenaments dels que van començar a treballar com a mecànics es fan en forma de personal permanent o contractat. Els empleats contractats reben un salari mensual en quantitats que van des de 2 a 4 del salari mínim net.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar