Bozankaya 30 exportarà milions d'euros a Romania

Bozankaya exportarà milions d'euros de tramvia a Romania
Bozankaya exportarà milions d'euros de tramvia a Romania

primer exportador de vehicles ferroviaris de Turquia BozankayaProduirà 30% 16 tramvies de planta baixa per valor de 100 milions d'euros per a la ciutat romanesa de Iaşi.

Dissenya i fabrica vehicles elèctrics comercials i ferroviaris a Ankara BozankayaVa guanyar la licitació del tramvia 16, llançada per la ciutat romanesa de Iaşi. Els mesos 18 seran els primers enviaments dins dels mesos 34 després de la signatura del contracte.

Bozankayaproduirà les millors solucions per a Iaşi pel que fa a la comoditat de la conducció i la seguretat dels passatgers en els nous tramvies que produirà dins de l'abast d'aquesta licitació. Els tramvies tindran una longitud de 30 metres, modulats 5 i una capacitat aproximada de passatgers 270. Aquests tramvies, que tindran una velocitat màxima de 70km / h, proporcionaran una gran comoditat en l’embarcament i l’embarcament de passatgers gràcies al disseny del pis baix 100%.

disseny domèstic de Turquia també millora el tren subterrani BozankayaAnteriorment guanyat un concurs en consorci Metro de Bangkok establerta amb Siemens Mobility i Turquia havien presentat les primeres exportacions de vehicles ferroviaris. El tren de metro 22, que es va lliurar en l'àmbit d'aplicació del projecte, va iniciar el seu servei al desembre.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar