L'interior de l'estació de tren de Haydarpaşa va ser vist per primera vegada

L'interior de l'estació de tren de Haydarpaşa va ser vist per primera vegada
L'interior de l'estació de tren de Haydarpaşa va ser vist per primera vegada

Dins de l'estació de tren de Haydarpaşa per primera vegada; A 2010, les obres de restauració de l'estació de ferrocarril de Haydarpaşa, que va tenir un incendi al sostre i van ser danyades, es van completar en gran mesura. Per primera vegada l'estat més recent de l'edifici de l'estació Notícies TRT Ell ho veu.

L’estació de tren de Haydarpaşa ha estat un dels símbols més importants d’Istanbul des de l’obertura de 1908. El Gar ha estat fortament malmès per l’incendi a 2010. A causa del projecte Marmaray, els serveis del tren es van aturar a 2012.

Garda fa anys que es troba en tasques de restauració. Ara, aquests estudis estan completats.

L’estació de tren de Haydarpaşa obrirà les portes als seus passatgers de la mateixa manera que abans. Es prioritzarà els trens d’alta velocitat, la capacitat restant s’utilitzarà per als trens de llarga distància.

Sala d'espera, casetes de peatge, brodats de parets, portes de fusta, decoracions del sostre özen Tots els detalls van ser cuidats. Al sostre cremant de la 2010 s’han completat totes les obres.

Les excavacions arqueològiques al jardí també estan en marxa. Està previst que l’estació s’obri cap a finals de l’any vinent a causa dels esforços realitzats amb precisió. Quan arribi aquest dia, l'estació de tren de Haydarpaşa tornarà a tenir els seus vells temps.

Imatges de l'estació de tren de Haydarpasa

Notícies Elif Akkuş - Càmera Marine Hero

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar