TCDD 3. Acaba la finalització del torneig tradicional de catifes de tardor

El torneig tradicional de camp de gronxadors de tardor de la regió de Tcdd ha finalitzat
El torneig tradicional de camp de gronxadors de tardor de la regió de Tcdd ha finalitzat

TCDD 3. Organitzat tradicionalment per la Direcció Regional, l’equip de 20 va participar i va jugar com a torneig de futbol de camp de moquetes 52 que va començar a 21.11.2019 a 02.12.2019 el final del partit entre els equips d’IZBAN i TCDD Liman Spor.

El partit final va acabar amb la victòria de İZBAN Spor Selim Koçbay 3.Bölge Manager, IZBAN com a director general Seckin Mutlu, TCDD Transport Inc. Izmir Director regional Habil EMIR, TCDD Izmir Port Operations Manager, Serdar GÖRÜR, subdirector regional Nizametdin Çiçek, Van seguir els gerents de servei, representants d’ONG, ferrocarrils, personal d’İZBAN, personal portuari i molts aficionats al futbol.

El responsable regional Koçbay, afirmant que el torneig tradicional que s’organitza cada any augmenta la solidaritat i la motivació dins de l’organització, agraint a tots els esportistes que van participar al torneig i van presentar les seves copes i medalles als equips classificats.

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar