La Universitat Pamukkale es contractarà definitivament

La Universitat Pamukkale es contractarà definitivament
La Universitat Pamukkale es contractarà definitivament

El graduat de l'escola primària de la Universitat Pamukkale, 45, ha publicat un anunci oficial amb data 9 de desembre a la pàgina de publicacions de treball d'ISKUR per a la contractació contínua. Per aplicar-se en línia a l’anunci publicat per la universitat, també es van anunciar els codis d’anuncis a la pàgina.

Pàgina de treballs de İŞKUR actualitzada el nou dia de la setmana. Un dels nous anuncis va ser anunciat per la universitat. Es contractarà la contractació de treballadors de la Universitat Pamukkale en estat permanent dels graduats de l'escola primària del personal de neteja de 45. El termini de presentació és el de 9 2019 de desembre. Totes les sol·licituds, inclòs divendres els dies laborables, seran realitzades per İŞKUR

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí (Contractació 26)

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí (Contractació 19)

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar