La Universitat d’Istanbul contractarà personal acadèmic

La Universitat d’Istanbul contractarà personal acadèmic
La Universitat d’Istanbul contractarà personal acadèmic

La Universitat d’Istanbul contractarà personal acadèmic; D’acord amb els articles rellevants del Reglament N sobre la promoció i el nomenament de personal acadèmic, publicat al Diari Oficial de 2547 i articles relacionats de la Llei amb el número 12.06.2018, el professor, Assoc. El personal de 9 serà contractat als seus membres.

Candidats a sol·licitar al professorat: els seus currículums, peticions d’aplicació que també mencionen el nom del principal treball de recerca en format PDF (signat), Documents de professió associada, llistes de publicacions, publicacions científiques (mostren una de les seves publicacions com a principal treball de recerca), congressos i ponències de conferències treballs, actuacions i documents relacionats, activitats educatives, en curs i acabades en la seva direcció de doctorat, domini en art o treball de màster, incloent els documents i informació sobre les contribucions a l’Administració de la Universitat 6 elaborats en format PDF amb el CD o Memòria portàtil del Rectorat Presidència del Departament de personal. han de sol·licitar-se de manera presencial.

Professors

1- Peticions de sol·licitud, en què també especifiquen el nom del treball principal de recerca,

2- Formulari de sol·licitud de personal acadèmic de 1 amb fotografies biomètriques al lloc web del departament de personal de la universitat (que s’utilitzarà per a professors i professores associades),

3- Formulari d’investigació i arxiu de seguretat del número 2 (amb fotografia biomètrica),

4- Registre de registre penal

5- CV i llista de publicacions, certificat de professió associada, certificat d’idiomes estrangers, diplomes (llicenciat, màster, doctorat, coneixements en art, expertesa),

6- Fotografies biomètriques 1 (preses en els darrers sis mesos),

7- Còpia d’identitat

8- També han d'estar presents amb ells com a treball principal de recerca.
Els candidats a sol·licitar el professorat associat: haurien de sol·licitar-se personalment al departament de personal del rector juntament amb el CD o la memòria portàtil elaborada en format PDF 4 inclosos els seus currículums, documents de professió associada, llistes de publicacions i estudis científics i publicacions.

Professors associats

1- Formulari de sol·licitud de personal acadèmic de 1 amb fotografies biomètriques al lloc web del departament de personal de la universitat (que s’utilitzarà per a professors i professores associades),

2- Formulari d’investigació i arxiu de seguretat del número 2 (amb fotografia biomètrica),

3- Registre de registre penal

4- CV i llista de publicacions, certificat de professió associada, certificat d’idiomes estrangers, diplomes (llicenciat, màster, doctorat, coneixements en art, expertesa),

5- Fotografies biomètriques 1 (preses en els darrers sis mesos)

6- També és necessària la fotocòpia del DNI.
Candidats a sol·licitar al professorat del metge: Currículums, Sol·licitud al personal, Formulari d’investigació i arxiu de seguretat de números de 2 (Foto biomètrica), Registres legals, Documents de doctorat, Llistes de publicacions, Treball científic i Publicacions al lloc web del Departament de Personal de la Universitat. El CD 4 o la memòria portàtil, que està preparat en format PDF, s’ha d’aplicar a les unitats relacionades de manera presencial.

NOTES:

1- Per a tots els títols anunciats, l’equivalència dels diplomes obtinguts de països estrangers ha de ser homologada i certificada pel Consell Interuniversitari.

2- 657 de la Llei núm. 48. Han de complir tots els requisits de.

3- Els candidats no haurien de tenir cap obligació del Servei de l’Estat.

4- Els candidats masculins que sol·licitin aquests càrrecs no haurien d’estar en la condició de jutjat o d’altres que es tractin del servei militar.

5- Les sol·licituds es faran a les unitats pertinents dins de 15 dies després de la publicació de l’anunci al Butlletí Oficial.

6- Data límit per presentar la sol·licitud: 15. Dia.

7- Les sol·licituds es realitzaran de forma presencial. No s’acceptaran sol·licituds per correu.

8- Els candidats que s’aplicaran als quadres han d’incloure les taules classificades de les seves publicacions científiques d’acord amb els criteris de promoció i nomenament acadèmics de la Universitat d’Istanbul al lloc web de la Universitat i del Consell d’Educació Superior.

9- Annex 2547 de la Llei núm. 38. (Llei 2547 núm. 50 Article 1 de la primera paràgraf (d), de l’ocupació de doctorat o competència en art a la universitat que no té dret a sol·licitar-ho.

10- Els candidats que s’apliquen a professors i / o professors associats que no hagin cursat l’examen oral de professorat associada han d’omplir el formulari de sol·licitud d’examen oral de professorat a la pàgina del departament de personal i enviar-lo a la unitat de professorat associada del departament de personal.

11- nostre anunci http://www.istanbul.edu.tr/ es pot arribar a.

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar