Personal de contracte de la Universitat de l'Istanbul Cerrahpaşa

istanbul universitat cerrahpasa
istanbul universitat cerrahpasa

Al Butlletí Oficial amb data 657 i adjunt al Decret 4 i 06.06.1978 adjunt al Decret 7 i 15754 per a ser contractat com a Personal contractat d’acord amb l’article 28.06.2007 (B) de la Llei de funcionaris públics núm. El personal contractat s’ha de contractar a les següents posicions a partir dels rànquings del grup 26566 KPSS (B) d’acord amb el punt (B) de l’article addicional 2 dels Principis per a la modificació dels Principis per a l’ocupació del personal contractat.

TÍTOL PERSONES

NOMBRE

PRESSUPOST CONDICIONS D'APLICACIÓ CODI
INFERMERA 35 Pressupost especial Infermeria de centres de secundària professional

Graduació de

2018 KPSS P94 Punts tipus 50 i

Tenir més puntuació

H1

REQUISITS

1- Els sol·licitants que sol·liciten les condicions especials esmentades anteriorment i la Llei 657 48. per complir les condicions generals especificades a l’article.

2- No rebre cap pensió ni pensió de vellesa de cap Institució de la Seguretat Social.

3- Acceptar el requisit de treballar en totes les hores (incloses les nits) per a totes les posicions, que la direcció de la unitat corresponent determini la manera que el temps de treball setmanal no excedeixi les hores de 40;

4- Els sol·licitants han d’haver cursat l’examen de selecció de personal públic 2018 (KPSS). 2018 KPSS-P94 es basarà en el tipus de puntuació.

5- 5917 de la Llei núm. 47. 5 Paràgraf (A) D’acord amb el paràgraf 2, 4-B ha estat renunciat al seu càrrec mentre treballa com a personal contractat; des de la data de finalització 1 (un) any no es pot aplicar abans del període.

SOLICITUD:

Els candidats, dins dels dies 15 des de la data de publicació de l’anunci al Butlletí Oficial (fins al final de l’horari laboral) www.istanbulc.edu.t és Formulari de sol·licitud i petició de sol·licitud a l’adreça del Departament de Personal de la Universitat amb els documents següents que s’han de sol·licitar personalment. Al final de la sol·licitud, els resultats de l'examen de selecció de personal anunciat pels candidats seran confirmats per la nostra institució de la presidència OSYM. No s’acceptaran les sol·licituds dels candidats que facin declaracions falses i es tramitaran segons les disposicions generals. Es farà una sol·licitud especificant el codi de qualificació requerit per a una única posició. Si s’envien més d’una sol·licitud, ambdues sol·licituds es consideraran invàlides. No s’acceptaran les sol·licituds realitzades per correu postal. No seran admesos els sol·licitants que hagin retardat la data de sol·licitud o que les qualificacions no siguin adequades.

DOCUMENTS REQUISITS:

- S'omplirà el formulari de sol·licitud de fotografies (s'emplenarà el formulari de sol·licitud publicat a la pàgina web de la Universitat.)

- Targeta d’identitat original i fotocòpia

- Original i fotocòpia del diploma o certificat de graduació (s’acceptarà la sortida de govern electrònic).

- Certificat de resultats de l’examen 2018 KPSS

AVALUACIÓ I RESULTATS DE LES SOL·LICITUDS:

Başvurular Komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde http://www.istanbulc.edu.tr adresinde yayımlanacaktır. Kontenjan sayısı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlar atanmak üzere başvuru yapmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar sırasıyla çağırılacaktır. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin http://www.istanbulc.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

* No es fan contractes dels que hagin fet declaracions falses o que ocultin la veritat de qualsevol manera durant els procediments de sol·licitud i cita. Encara que el contracte es conclogui, es rescindeix. No poden reclamar cap dret.

* Les disposicions de la legislació general s'apliquen a les disposicions no incloses a la declaració.

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar