La Universitat Burdur Mehmet Akif Ersoy contractarà personal acadèmic

La Universitat Burdur Mehmet Akif Ersoy contractarà personal acadèmic
La Universitat Burdur Mehmet Akif Ersoy contractarà personal acadèmic

D’acord amb els articles rellevants del Reglament sobre els procediments i els principis relatius als exàmens centrals i als exàmens d’accés a les cites per al personal acadèmic que no sigui el membre de la Facultat, l’article 2547 de la llei d’educació superior núm. 31 i les següents unitats del rectorat de la Universitat Burdur Mehmet Akif Ersoy S’agafarà oficial.

Sol·licitants al personal instructor:
1 - Petició (l'adreça de la sol·licitud, número de telèfon, correu electrònic, etc.) del personal, unitat, títol, titulació i candidat sol·licitat en les peticions de sol·licitud
S'ha de declarar.
2 - Fotocòpia de la targeta d’identitat,
3: reprèn
4: document que indica que els candidats militars estan desmobilitzats, suspesos o exempts per al servei militar,
5 - Fotocòpies del diploma de postgrau / llicenciat (document certificat)
6 - Fotocòpia del certificat que indica l'equivalència dels diplomes dels graduats en institucions d'educació superior estrangeres per part de la Junta Interuniversitària (document certificat)
7 - Transcripcions oficials (per a l'educació secundària) (document aprovat)
Certificat 8 - ALES
9 - Foto biomètrica de 2 (presa en els darrers sis mesos)
10: certificat de llengua estrangera
11: document que mostra el nivell d’experiència (a rebre en funció del personal anunciat) (document aprovat)
12 - Certificat de servei del programa de seguiment de serveis (HITAP) de la Institució de la Seguretat Social (SSI) (Els que actualment treballen en una institució pública i estan separats pels que aportaran.) (Document aprovat)
13: document que no existeix cap registre judicial (document obtingut a través de l'administració electrònica)
Condicions generals
(1) En els nomenaments a personal acadèmic inclosos en l'àmbit d'aplicació del present Reglament;
a) Complir les condicions especificades a l'article 657 de la Llei 48 de funcionaris públics,
b) Una puntuació mínima de 70 de l’ALES, una puntuació mínima de 50 de l’examen d’idiomes estrangers central acceptat pel Consell d’Educació Superior o una puntuació equivalent d’un examen equivalent. La puntuació ALES es considera 70 a les etapes d'avaluació i avaluació final dels que desitgin beneficiar-se de l'exempció d'examen central.
(2) Excepte el professorat dels col·legis professionals que determini el Consell d'Educació Superior
instituts universitaris i d’alta tecnologia, amb la decisió del senat, una puntuació superior a l’ALES i a les preses d’idiomes estrangers que s’estableixen en aquest Reglament puntuació mínima
com poden.
(3) L’equivalència dels sistemes de graus 4 i 5 que s’han d’utilitzar en el càlcul de la titulació de grau en les etapes d’avaluació i avaluació final està determinada per la decisió del Consell d’Educació Superior. L’equivalència dels altres sistemes de qualificació al sistema de qualificació 100 està determinada pels senats d’institucions d’ensenyament superior.
(4) Els candidats, en l’idioma de l’educació i els programes de formació del professorat en les cites que s’han de fer al professorat del programa; El nomenament d’un professor que es realitzarà al personal d’idiomes estrangers de l’àmbit de la ciència i de l’educació superior amb data 4 / 11 / 1981 i numerat 2547
En les cites que s’hagin de realitzar al professorat per impartir el curs d’idiomes estrangers obligatoris d’acord amb l’article 5 de la Llei, paràgraf (i) de la primera part; professor a les unitats aplicades de relacions internacionals i idiomes estrangers de les institucions d'ensenyament superior
En les cites, cal almenys un examen d’idiomes estrangers central acceptat pel punt del Consell d’educació superior 80 o equivalent a una puntuació que es consideri que equival a una puntuació d’examen.
Condicions especials
1) Els candidats que sol·liciten el professorat han de tenir, com a mínim, un màster amb tesi o graduat en programes que ofereixen titulacions tant de grau com de postgrau.
2) Els candidats que s’aplicaran al professorat en els camps d’especialització determinats pel Consell d’Educació Superior dels col·legis professionals han de tenir almenys un màster amb tesi o tenir almenys dos anys d’experiència en el camp sempre que es graduin i acreditin.
exempció
(1) Professorat en doctorat o en medicina, odontologia, farmàcia i medicina veterinària que hagi cursat competències o coneixements artístics, que seran assignats als camps d’especialització d’escoles professionals determinats pel Consell d’Educació Superior, les institucions d’ensenyament superior.
No es requereix examen central als que han treballat o han treballat a les seves posicions.
(2) El requisit de llengua estrangera no és obligatori perquè les sol·licituds es facin al professorat de les escoles professionals, tret del professorat de l’article 6, quart paràgraf, d’aquest Reglament.

PROGRAMA D'EXAMEN
PRIMERA DATA DE SOL·LICITACIÓ: 09.12.2019
ÚLTIMA DATA DE SOL·LICITACIÓ: 23.12.2019
DATA DE PREVALUACIÓ: 25.12.2019
DATA D'EXAMEN D'ENTRADA: 27.12.2019
DATA DE DESCRIPCIÓ DEL RESULTAT: 30.12.2019

* S'han d'aprovar tots els documents del candidat o candidats a ser candidats.
* Les sol·licituds es realitzaran de forma personalitzada o per correu electrònic i no es tindran en compte els retards en la publicació.
* Resultats https://www.mehmetakif.edu.tr adreça web. Anunciat.

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar