La Universitat Balıkesir contractarà personal acadèmic

La universitat de Balikesir contractarà personal acadèmic
La universitat de Balikesir contractarà personal acadèmic

D’acord amb els articles pertinents de la Llei numerats 2547 i el Reglament sobre els procediments i els principis dels exàmens d’accés que s’han d’aplicar a les assignacions de personal acadèmic, tret del personal acadèmic, publicat al Butlletí Oficial de la 09.11.2018 i numerat 30590, el personal docent 1 es portarà a les unitats acadèmiques del Rectorat universitari de Balıkesir.

TERMES GENERALS I ESPECIALS:

1- Per dur a terme les condicions especificades en l'article 657 de la Llei 48
Almenys 2 del 70-ALES, una puntuació mínima de 50 de l’examen d’idiomes estrangers central acceptat pel Consell d’Educació Superior, o equivalent a un examen equivalent. La puntuació ALES es considera 70 a les etapes d'avaluació i avaluació final dels sol·licitants que desitgin beneficiar-se de l'exempció d'examen central.
3: els candidats que sol·liciten el professorat han de tenir un màster sense tesi. Els graduats no tesis són designats al personal acadèmic durant tres anys. En aquest context, els que són designats han de completar els programes de màster amb tesis en els seus camps durant el període d'assignació. Aquells que no puguin completar el programa de màster amb tesis en els seus camps dins el termini, no seran assignats de nou.
4- La taula d’equivalència de la Junta d’Educació Superior s’utilitzarà per determinar l’equivalència dels sistemes de graus 4 i 5 al sistema de graus 00 que s’utilitzarà en el càlcul de la nota de la graduació de la titulació en les etapes d’avaluació i avaluació final.

PROGRAMA D'EXAMEN:

Data de publicació: 09.12.2019
Data d'inici de l'aplicació: 09.12.2019
Data límit de sol·licitud: 23.12.2019
Resultat de l'avaluació de l'avaluació: 25.12.2019
Data d’examen d’entrada 27.12.2019
Resultat de qualificació final Descripció: 30.1.20 |
İntemet Lloc on es donaran a conèixer els resultats: personel.balikesir.edu.t és

DOCUMENTS REQUISITS A LA SOL·LICITUD:

1- Document de sol·licitud 2-ALES Document de resultat (codi de control de resultats)
3: certificat de resultats estrangers
4- Reprendre
5: mostra de diploma o certificat de graduació (pregrau, llicenciat, doctorat) 6- Transcript de grau
7: Certificat d'estat militar (per a candidats masculins)
8- Fotocòpia de la targeta d’identitat
9- Foto (1 peça)
l0: certificat d’operació + carta SSI o taula de serveis aprovada oficialment
l 1- Publicacions científiques

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar