La Universitat de Karamanoğlu Mehmetbey contractarà personal acadèmic

La universitat de Karamanoglu Mehmetbey contractarà personal acadèmic
La universitat de Karamanoglu Mehmetbey contractarà personal acadèmic

La Universitat de Karamanoğlu Mehmetbey contractarà personal acadèmic; Les següents unitats seran contractades al Rectorat de la Universitat de Karamanoğlu Mehmetbey d’acord amb els articles rellevants de la Llei d’educació superior numerat 2547 i el Reglament de nomenament i promoció del personal acadèmic.

Nombre d’elements: 20
Data de llançament del Butlletí Oficial: 05.12.2019
Període de sol·licitud: el quinzè dia de la data de publicació de l’anunci és el final de la jornada laboral.

unitat secció Departament peça Títol de la plantilla grau DESCRIPCIÓ
Educació Física
i Escola Esportiva
Gestió esportiva Ciències de la gestió de l’esport 1 professor adjunt 1 Tenir el títol de professor associat en l’àmbit de les ciències de l’esport i treballar en la comunicació i la presa de decisions en l’esport.
Facultat de Lletres Llengua i literatura angleses Llengua i literatura angleses 1 El Dr. Conferenciant. membre 5 Tenir estudis sobre teatre escocès contemporani.
Facultat de Ciències Econòmiques i Administratives operatiu Gestió i organització 1 professor adjunt 1 Ser professor associat en l’àmbit de la gestió i l’estratègia, treballar en el camp de la gestió d’estratègies, la innovació i el govern corporatiu.
Facultat d'Enginyeria Enginyeria de Sistemes Energètics Sistemes d'energies renovables 1 professor adjunt 1 Professor associat en el camp de l'enginyeria de sistemes energètics, estudis solars i d'eficiència energètica.
Facultat d'Enginyeria Enginyeria civil Material de construcció 1 professor adjunt 1 Ser professor associat a l’enginyeria civil. Tenir estudis sobre optimització de formigó armat i fibra.
Facultat d'Enginyeria Departament d'Enginyeria Mecànica mecànic 1 El Dr. Conferenciant. membre 5 Màsters i doctorat en enginyeria mecànica. Tenir estudis sobre la biomecànica de l’os i el cartílag.
Facultat de Ciències de la Salut Nutrició i Dietètica Sistemes de nutrició col·lectiva 1 Doctor de la Facultat 4 Tenir un doctorat al departament de fisiologia de la Facultat de Medicina i tenir estudis sobre diverses toxicitats i danys per òrgans per induccions quimioterapèutiques.
Facultat de Ciències de la Salut Nutrició i Dietètica Nutrició comunitària 1 Doctor de la Facultat 4 Producció de plantes medicinals suculentes mitjançant tècniques de cultiu de teixits i les seves propietats antioxidants.
Ciències de la salut
facultat
infermeria Infermeria en Salut Pública 1 professor adjunt 1 Tenir estudis sobre el quist d'hidàtids en la dimensió de salut pública.
Facultat de Ciències de la Salut infermeria Infermeria psiquiàtrica 1 El Dr. Conferenciant. membre 5 Es va graduar al departament d'infermeria i va completar el seu doctorat al departament d'infermeria en psiquiatria. Model de lògica difusa i avaluació del risc de suïcidi.
Facultat de Ciències de la Salut Audiologia Audiologia 1 El Dr. Conferenciant. membre 4 Haver-se especialitzat en l’àmbit de l’otorinolaringologia i haver treballat en un test de cribratge auditiu del nounat.
Sağlık
Escola Professional
Serveis i Tècniques Mèdiques òptic 1 El Dr. Conferenciant.
membre
4 Tenir un títol de doctorat en física matemàtica.
Escola Professional de Serveis Sanitaris Serveis i Tècniques Mèdiques Tècniques d’imatge mèdica 1 El Dr. Conferenciant. membre 4 Tenir un títol de doctorat en física nuclear i treballar amb armadura de radiació.
Escola Professional de Ciències Socials Serveis d'hotels, restauració i restauració Pastisseria i fleca 1 El Dr. Conferenciant. membre 4 Doctor al departament / àrea d'higiene alimentària.
Escola Professional de Ciències Tècniques Maquinària i Tecnologies del Metall Control de qualitat de la producció 1 El Dr. Conferenciant. membre 4 Doctor en enginyeria industrial i treballant en el camp del comportament de compra al comerç electrònic.
Facultat de Medicina Ciències Mèdiques Quirúrgiques Anestesiologia i reanimació 1 professor adjunt 1 L'Associació Turca d'Anestesiologia i Reanimació i l'Associació Europea d'Anestesiologia (ESA) han rebut el certificat de qualificació. Estudiar els efectes de diferents tècniques d’anestèsia sobre la pressió intraocular.
Facultat de Medicina Ciències Mèdiques Quirúrgiques Ortopèdia i Traumatologia 1 El Dr. Conferenciant. membre 5 Especialitzar-se en Ortopèdia i Traumatologia i treballar en la luxació de les articulacions esternoclavicals posteriors inestables.
Facultat de Medicina Ciències Mèdiques Quirúrgiques Urologia 1 El Dr. Conferenciant. membre 5 Tractament expulsiu mèdic de pedres ureterals.
Escola de Ciències Aplicades Nous mitjans Nous mitjans 1 El Dr. Conferenciant. membre 4 Doctor en ràdio, televisió i cinema. Tenir experiència de producció en els camps de la cinematografia, sèries i pel·lícules documentals.
Escola Professional de Serveis Sanitaris Serveis i Tècniques Mèdiques anestèsia 1 El Dr. Conferenciant. membre 5 Estudiar l'efecte dels gens / proteïnes del ritme circadian sobre l'estrès oxidatiu induït per anestèsic.

Els candidats;

1 - 657 Llei núm. Els funcionaris públics 48''den per complir les condicions generals,

2: la nostra universitat http://www.kmu.edu.tr Després d’enviar les seves sol·licituds de forma electrònica a l’adreça, sol·liciten amb la impressió dels documents requerits (Petició de sol·licitud, Compromís, CV i Llista d’activitats acadèmiques i administratives),

3 - El seu estat és d’acord amb la Directiva d’avaluació de Değerlendirme pel que fa a la sol·licitud, promoció i nomenament al personal acadèmic de la Universitat de Karamanoğlu Mehmetbey,

4 - 2547 (quatre) còpies dels estudis i publicacions científiques dels candidats que sol·licitaran al professorat segons l’article 23 de la Llei numerat 4, a més de les peticions que indiquen la seva llengua estrangera, currículum, graduat, graduat, certificat de doctorat, Llista de publicacions i documents de resultats de YDS, ÜDS o KPDS, dues fotos del passaport i aquells que han treballat o treballen actualment en institucions públiques (excepte els que treballen a la nostra universitat) han de presentar els documents del servei a les unitats relacionades de manera personalitzada o per correu electrònic.

5: els professors associats tenen un estatus permanent i inclouen 2547 (quatre) còpies de treballs i publicacions científiques dels candidats de professors associats que compleixen les condicions que es detallen a l’article 24 de la llei núm. 4, a més de les seves peticions que indiquen el departament, el graduat, el graduat, el doctorat. El certificat, els documents d'assoliment del professorat associat, les llistes de publicacions, dues fotos del passaport i els documents de servei dels que han treballat o que actualment treballen en institucions públiques (excepte els que treballen a la nostra universitat) han de presentar-los personalment o per correu postal al Departament de Personal del nostre Rectorat.

6 - El personal dels professors té un estatus permanent i inclou 2547 (sis) còpies de treballs i publicacions científiques dels futurs professors que compleixen els requisits esmentats a l’article 26 de la Llei amb el número 6, a més de les seves peticions que indiquen el departament i els principals treballs de recerca. , màster, certificat de doctorat, documents de professió associada, llistes de publicacions, treballs de recerca principals afegint el departament de personal del rectorat a la persona o per correu.
Els que tinguin obligacions de servei obligatòries han de presentar documents relatius al seu cònjuge i excuses sanitàries especificats al paràgraf 2547 de l'article 35 de la Llei 3.

El termini de sol·licitud és el final del dia hàbil del dia quinze de la publicació de l'anunci al Butlletí Oficial. Si el 15è dia coincideix amb el cap de setmana i / o festius, l’endemà serà el final de la jornada laboral i el termini www.kmu.edu.t és s’anunciarà a. No s’acceptaran sol·licituds que no es facin dins del termini i retards postals.

No hi ha cap personal de membres del professorat doctor que pugui sol·licitar la quota% 2547 determinada d’acord amb l’article 38 de la llei numerat 20.

Anuncieu-vos.

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí

Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar